Saadetin Adayı Çakan

Saadet Partisi önümüzdeki yerel seçimlere Belediye Başkan Adayı olarak M. Süleyman Çakan ile girecek. Çakan, dün düzenlenen ve Genel Başkan Kamalak’ın da katıldığı görkemli bir törenle üyelere tanıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 13:17
Saadetin Adayı Çakan

Saadet Partisi, yerel seçim çalışmalarına dün akşam düzenlenen ve Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın da katıldığı iftar programıyla start verdi.

Programa çok sayıda Saadet Partili'nin yanı sıra; ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural gibi protokol üyeleri de katıldı.



Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, törende yaptığı konuşmada “Kendimize göre değil, halka göre bir aday belirledik. Hakla hükmedecek olan bir aday belirledik. O yüzden diyoruz ki, en güzel aday bizim adayımız” dedi.

Gençay, “Bu akşamdan itibaren ayakkabılarımızın bağcıklarını bağlayarak çalışmalarımızı başlatıyoruz. Mart ayında inşallah Milli Görüşlü bir belediye olacak Isparta Belediyesi” ifadelerini kullandı.



Gençay, “Kimseyle kavgalı değiliz. Herkesi kardeş görüyoruz. Isparta bugüne kadar hepsini denedi. Ama artık sıra Saadet Partisi’ndedir” diye konuştu.

Gençay’ın ardından Genel Başkan Kamalak, kürsüye çıkarak ulusal gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. (O DEĞERLENDİRMELER İÇİN TIKLAYIN) Değerlendirmelerin ardından Kamalak, Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan’ı partililere tanıttı.



Çakan, İalahiyatçı, İç Mimar gibi özelliklerinin yanı sıra AK Parti’li İl Genel Meclisi üyesi Kadir Dal’ın da dünürü olarak ta dikkat çekiyor.












Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.