Saadet’ten MHP’ye Taziye Ziyareti

Saadet Partisi İl Teşkilatı, geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 21’nci dönem MHP Isparta Milletvekili Osman Gazi Aksoy için MHP’yi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2013 16:40
Saadet’ten MHP’ye Taziye Ziyareti

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Osman Gazi Aksoy’un Isparta için çok önemli siyaset adamı olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın’da bugüne kadar kaybettikleri önemli siyaset insanlarının değerlerini hep kaybettikten sonra anlıyoruz” dedi.

CENAZELER BİLE BİZİ BİRLEŞTİRİYOR
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, geçtiğimiz günlerde vefat eden Osman Gazi Aksoy’un Isparta için yaptıklarını göz ardı edilmemesinin gerektiğini belirterek, Isparta için önemli bir insan olduğunu söyledi.
Başkan Gençay, “Öncelikle başta Milliyetçi Hareket Partisi ve bütün Isparta’nın başı sağ olsun. Osman Gazi Aksoy gerçekten çok iyi bir insandı. Isparta için oldukça önemli konuları tartışırdı. Ama bu Allah’ın hikmeti. Önce Başbuğ Alparslan Türkeş, sonrada hocamız Necmettin Erbakan rahmetli oldu. Ama şunu gördük. Cenazeler bile bizi birleştiren olay oluyor. Tekrar Osman Gazi Aksoy’a Allah’tan rahmet, sizlere de başsağlığı diliyorum” dedi.

DEĞERLERİNİ KAYBETTİKTEN SONRA ANLIYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın, Saadet Partisi İl Teşkilatı’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, vefat eden Osman Gazi Aksoy’u bir kez daha andı.

Başkan Yalçın, “Öncelikle bu anlamlı ziyaretiniz için Saadet Partisi İl Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Isparta için, hastaları için hayatını adamış bir arkadaşımızı kaybettik. Bunun üzüntüsünü yaşamaktayız. Ama geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Sizin dediğiniz gibi cenazeler de bizi birleştiriyor. Değerlerini hep kaybettikten sonra anlıyoruz. Geride kalanlara sahip çıkmak için görevimizin başındayız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum