Sağlık Bakanı Isparta'ya Geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 2 Mart’ta Isparta’ya gelerek hem Bölge Hastanesi’nin temel atma törenine hem de Yalvaç Devlet Hastanesi’nin açılışına katılacağı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2014 11:42
Sağlık Bakanı Isparta'ya Geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 2 Mart’ta Isparta’ya geliyor. Müezzinoğlu’nun henüz programı netleşmedi ancak hem Bölge Hastanesi’nin temel atma törenine hem de yeni yenilenen Yalvaç Devlet Hastanesi’nin açılışına katılması bekleniyor.

YENİ MÜJDELER VEREBİLİR
Öte yandan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Isparta programında yeni yatırımlar noktasında yeni müjdeler verebileceği de ileri sürülüyor. Özellikle sağlık alanında Türkiye’de ilk sıralarda yer alan Isparta bilindiği üzere birçok projede pilot il olma özelliğiyle tanınıyor.

SAĞLIK TURİZMİ KONUSUNA DEĞİNEBİLİR
Diğer taraftan Müezzinoğlu’nun sağlık turizminden pay almaya çalışan ve bu konuda yine önemli bir merkez olma çabası sarf eden ilimize bilgi aktarımında bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum