Sağlık Dünyasına Yeni Mezunlar

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Mezuniyet töreni ve Isparta’nın Dünü Bugünü adlı fotoğraf sergisi Valilik önünde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yayınlanma:
Sağlık Dünyasına Yeni Mezunlar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Anadolu Sağlık Meslek Lisesi halk oyunu ekibin gösterileriyle devam etti.

Halk oyunu gösterisinin ardından konuşma yapan Okul müdürü Zafer Ulusoy; “32. dönem mezuniyet törenimizi düzenliyoruz. 1960 yılında kurulan okulumuz 2402 mezun verdi. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl hemşire, acil tıp teknisyeni, tıp teknikeri, radyoloji teknikeri ve tıbbi sekreter branşlarında öğrencilerimizi mezun ettik. Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bölge birincisi olan Halk Oyunları Ekibimiz 5 Haziran Çarşamba günü Sakarya’da ilimizi temsil edecektir.” ifadelerini kullandı.

Dünya Türkiye’ye Türkiye Isparta’ya Bakacak

Törene katılan Vali Memduh Oğuz okul birincisi Ervah Yıldız’a diplomasını vermek üzere kürsüye davet edildi. Törene katılmak için Eğirdir’de yapılan mali toplantıyı yarım saatte bitirdiğini dile getiren Vali Oğuz; “Gördüğümüz manzara gurur vericidir.

Çağdaş dünyaya yarışacak biçimde donatılmış mükemmel bir gençlik geliyor. Onları teşvik eden ailelerini, yetiştiren öğretmen ve yöneticileri, aralarında kurdukları güzel arkadaşlık ilişkisinden dolayı onları tebrik ediyorum. Halk oyunlarının kıyafetlerini vali olarak kendim aldım. Onlar başarılarını ispat edip bölge biricisi oldular. Onlardan Türkiye genelinde şampiyonluk bekliyorum. Isparta İlim şehridir. İlim bilim demektir. Bütün dünya Türkiye’ye Türkiye Isparta’ya bakacak”dedi.

Tören, Bayrak Devir Teslim töreni, şiir dinletisi ve fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.