Sağlık İl Müdürü Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığının onayıyla İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Mehmet Karakaya Vali Memduh Oğuz’u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2012 09:26
Sağlık İl Müdürü Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığının onayıyla İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Mehmet Karakaya Vali Memduh Oğuz’u ziyaret etti.
   
Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tufan Uysal ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sıddık İpek de hazır bulundu.
   
Desteklerinden dolayı Vali Oğuz’a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya; “Bizi bu göreve uygun gördükleri için büyüklerimize, bakanlığımıza ve Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. 3 aydır vekâleten devam ettirdiğim il sağlık müdürlüğüne dün itibariyle bakanlık onaylı olarak atandım. Sayın Valimizin emirleri doğrultusunda Isparta’da sağlık hizmetlerini bir adım daha ileriye götürebilmek için tüm ekibimle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Valime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
   
Yaşanabilir kentler sıralamasında sağlık hizmetlerinin çok önemli olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Isparta’nın yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralarda olmasının ciddi sebeplerinden bir tanesi de sağlık hizmetlerinde çok yüksek standart tutturmuş olmasıdır. Bunda sağlık teşkilatımızın tüm bireylerinin katkısı var. Bundan sonra da aynı hizmet yükselen bir grafikle vatandaşlarımıza götürülecek.
   
Dr. Mehmet Karakaya bu işi fevkalade idare edebilen bir arkadaşımız, zaten kendisi öteden beri il sağlık müdürlüğümüzün ciddi yükünü taşımaktadır. Teşkilatı bilen, ili bilen, coğrafyayı bilen ve personeli tanıyan bir arkadaş olduğu için ciddi de bir avantajı var. O bakımdan hizmet kesintiye uğramadan gayet güzel devam edecektir. Bende kendisine başarılar diliyorum” dedi.
   
Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.