Sağlık Müdürlüğü Görev Şehidini Unutmadı

2009 yılında ambulansla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sağlık memuru Erdal Kutlu’nun şehitlik belgesi eşine verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2014 14:30
Sağlık Müdürlüğü Görev Şehidini Unutmadı

Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık memuru olarak çalışan Erdal Kutlu, 2009 yılında ambulansla Isparta’ya bir hasta getirmiş ve dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.
Erdal Kutlu’nun şehitlik belgesi İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya tarafından Erdal Kutlu’nun eşi Ümmüşan Kutlu’ya verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisinde Sağlık Memuru olarak görev yapan Erdal Kutlu, 07.12.2009 tarihinde Yalvaç’tan sevk edilmiş bir hastayı 112 ambulansı ile Gülkent Devlet Hastanesine bıraktıktan sonra görev yeri olan Yalvaç’a dönerken Gelendost ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Görevi başında vefat sağlık personellerine Şehitlik Belgesi verilebilmesi için çıkarılan; Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Şehitlik Belgesi Düzenlenmesine Dair Yönerge hükümlerine göre; Sağlık Bakanlığı tarafından merhum Sağlık Memuru Erdal Kutlu adına düzenlenen 15.11.2013 tarih ve 2013.4988.41906 No’lu Şehitlik Belgesi İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Karakaya tarafından şehidimizin eşi personelimiz Ebe Ümmüşan Kutlu’ya teslim edilmiştir. Görev şehidimiz Erdal Kutlu’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalan eşi, çocukları ve ailesine sabırlar diliyoruz” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.