Sağlık ve Huzur İstiyoruz

Sağlık ve Huzur İstiyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2018 20:23
Sağlık ve Huzur İstiyoruz

Takvim yapraklarından bir yıla daha veda ettik ve 2019'a merhaba dedik. Yeni yıldan beklentilerini açıklayan vatandaşların önceliğinde sağlık ve huzur var.

Tüm geçmiş yıllar gibi 2018 yılı da sonunda geldi ve gitti. İnsanlar acı ve tatlı olayların yaşandığı 2018 yılını dün gece saat 24.00 de geride bırakıp yepyeni umutlarla 2019’a yani bu yıla merhaba demenin heyecanını yaşadı.

Yılbaşı dolayısıyla vatandaşlar yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak için hazırlıklar yaptı. Kimileri yılbaşını eğlence merkezlerinde kutlarken, vatandaşların büyük bölümü ise yılbaşını ya kendi evlerinde ya da aile dostlarının evinde televizyon izleyerek, tombala oynayarak, sohbet edip eğlenerek geçirmeyi tercih etti.

“SAĞLIKLI, HUZURLU VE
MUTLU BİR YIL İSTİYORUZ”
Çarşı - Pazarda sorularımızı yanıtlayan vatandaşlar yeni yıl için önce ‘sağlık’ dedi ve ‘huzurlu’ bir yıl dileğinde bulundu. Geçim derdi, soğuklar, savaş ve şehit haberleri de vatandaşın gündeminde yer alan konular arasında yer aldı. İşte Ispartalı vatandaşların 2019 yılından beklentileri:
Mehmet Aydın (34): İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktık. hatasız, kazasız belasız bir yıl dileğimiz var. Sağlığımız eksik olmasın.
Mahmut Demirci (41): Maddi olarak çok zor bir yıl geçirdik. Dolar piyasayı altüst etti. Vatandaş da esnaf da çok etkilendi.1 liraya alınan mal 3 liraya alınır oldu. Buna bir de geçim sıkıntısı eklenince 2018 zor geçti. 2019'dan sağlık, huzur, bereket, iyilik, birlik ve beraberlik bekliyoruz. İnsanlar mutlu olsun istiyorum. Mutlu olalım ki, toplumda mutlu olsun. Kavga savaş olmasın. Ekonomi iyi olsun. Özetle iyilik ve sağlık bekliyorum.
İsmail Uluçay (73): 2018 hastalıklar dışında çok da zor geçmedi. En büyük sıkıntımız yaşadığımız sağlık sıkıntılarıydı. O günleri geride bıraktık. Yeni yılında iyi olmasını, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz de eksik olmasın.

Kadriye Avcı (47): Zor bir yıl geçirdik. Geçim sıkıntımız vardı. Umarız yeni yılda sıkıntılarımız azalır, hatta olmaz. Ama piyasaya baktığımızda sanki daha da zor bir yıl bizi bekliyor. Ama biz yine de umutluyuz. Yeni yılımızın iyi geçmesini diliyoruz.

Samet Uzuner (29): Yılımız çok kötü geçmedi. Ailemiz bir aradaydı. Sağlığımız huzurumuz yerindeydi. Bizim beklentimiz ailemizin bütünlüğü sağlığımız ve huzurumuz. Onun dışında para ne kadar olursa olsun sağlık ve aile olmayınca olmaz.

Nail Kabayel (15): Ben yeni yılda bütün hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Mesleğimi elime almak için okumak en büyük hedefim. onun dışında bu yaşta olmama rağmen geçim sıkıntısından kurtulmak istiyorum. Güzel bir yılım olsun istiyorum.
Ahmet Tabakçı (37): Zorlu bir yıldı ama iyi geçti. Sağlığımız sıhhatimiz yerindeydi. 2019'daan beklentimiz yeni yılın bize şanslı gelmesidir. İyi geçsin, bereketimiz bol olsun. Ben esnafım, vatandaşlarımızın bol bol sebze – meyve yiyebilmesi için maddi zorlukların da geçmesini diliyorum.
Orçun Taşlı (44): 2018 bu ana kadar, maddi zorluklara rağmen iyi geçmişti. Ama son günlerde çok zorlandık. Piyasa bizi kötü etkiledi.2019 her anlamda iyi geçsin istiyorum. Güzel geçsin istiyorum. Sağlık ve huzur eksik olmasın inşallah. Tüm temennim budur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum