Sağlıkçıların Eylemine Ambulanslı Önlem!

Türk Sağlık Sen, Tabip Odası ve çeşitli sağlık meslek örgütlerinin sözleşmesi feshedilen Aile hekimi Dr. Remzi Uysalgenç'e destek açıklamasında ilginç görüntü!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2015 14:42
Sağlıkçıların Eylemine Ambulanslı Önlem!

Isparta-Burdur Tabip Odası, Türk Sağlık Sen ve çeşitli sağlık meslek örgütleri bugün 12:30'da İl Sağlık Müdürlüğü önünde kitlesel basın açıklaması kararı aldı.

12:30'da İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sağlık çalışanları Ambulans ve evde sağlık hizmeti aracı sürprizi ile karşılaştı.

Kitlesel basın açıklamasının yapılacağı il müdürlüğü önüne 2 tane ambulans ve bir tane evde sağlık hizmeti aracı konulması kitlesel basın açıklamasnınınn sağlık müdürlüğü önünde yapılmasına engel oldu.

Ambulansların orada olması tesadüfmüdür bilinmez ama sağlık çalışanları durumun kasıtlı olarak yapıldığı görüşüne vardılar.AJANS32



Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğü önünde megafonla İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya'ya seslenen sağlık çalışanları "İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, seni uyarıyoruz. Asli görevi sağlık kurumlarına hasta taşımak olan ambulanslarla bizim eylemimizi engellemeye çalışma. Ambulansları buradan gönder" anonsu yaptılar.

Çağrılarına cevap alamayan sağlık çalışanları çareyi İl Sağlık Müdürlüğü önünden Kaymakkapı Meydanı'na kadar yürümekte buldu.ajans32



Sloganlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanı'na yürüyen sağlık çalışanları açıklamalarını burada yaptı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KONUYLA İLGİLİ
AÇIKLAMALARI GÜN İÇERİSİNDE AJANS32'DE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.