Said Yüce Aday Olacak Mı?

Said Yüce Aday Olacak Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2018 10:00
Said Yüce Aday Olacak Mı?

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, tekrar aday olup olmaması, Isparta’dan aday gösterilip gösterilmemesi konusundaki tüm takdir ve yetkinin Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirinde olduğunu söyledi.

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Isparta’da Ak Parti 2. Sıradan Milletvekili seçilerek TBMM’ye giden ve üç yıldır Isparta’yı mecliste temsil eden Said Yüce, merak edilenleri Demokrat Gazetesi'ne anlattı.

MİLLETVEKİLİ SAİD YÜCE, ÖZLER’İN SORULARINI CEVAPLADI
Bu konuda Demokrat Gazetesi Muhabiri Yunus Özler’in sorularını cevaplandıran Ak Parti Milletvekili Said Yüce, aday olacak mı? Olacaksa nereden ve nasıl olacak? Tüm bu soruları içtenlikle cevapladı. Milletvekili Yüce, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ülkemiz yeniden seçim sürecine girmiştir. 24 Haziran 2018 tarihinde hem Cumhurbaşkanlığı sistemindeki değişiklik hem de Milletvekili Genel Seçimleri gerçekleştirilecektir. Ben, bu seçimlerin şimdiden ülkemize, partimize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını Cenab – ı Allah’tan niyaz ediyorum.

“BENİM DURUMUM TAMAMEN SAYIN ERDOĞAN’IN TAKDİRİNDEDİR”
Benim adaylığım konusuna gelince. Benim 24 Haziran seçimleri için Isparta’dan Milletvekili adayı olup olmayacağım tabiki gerek sevenlerin gerekse Isparta kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Ancak, benim şuanda bu konuda herhangi bir değerlendirme yapmam yanlış olur. Zira, bu konuda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile parti genel merkezimizin bir değerlendirmesi olacaktır. Bu konudaki takdir tamamen kendisindedir.

“BANA NEREDE VE HANGİ MEVKİDE GÖREV VERİLİRSE YAPARIM”
Benim düşüncem ise şöyledir. Ben gerek ülkeme gerek partime gerekse şehrime hangi mevkide ve nerede hizmet edeceksem buna her zaman hazırım. Ben hizmeti seven birisiyim. Onun için bana nerede ve hangi mevkide görev verilirse ben orada görev yaparım. Asla görevden kaçmam. Seve seve çalışırım” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum