Salih Kalacak Takımın Lideri Olacak

Avrupa'yı peşinden koşturan 20 yaşındaki yıldız önceki gün İstanbul'da Roma ile transfer görüşmesi yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2014 14:37
Salih Kalacak Takımın Lideri Olacak

Ancak oyuncusunun üzerine titreyen Aziz Yıldırım "Salih uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmetedecek ve takımın lideri olacak" dedi.
Salih Uçan ve menajeri Ömer Uzun'un önceki gün İstanbul Bebek Mangeria Cafe'de Avrupalı menajerlerle masaya oturması büyük ses getirdi. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım henüz 20 yaşında olan oyuncunun satılmasına sıcak bakmıyor...

Geçen sene adı transferle anılan Salih için "Onu alacak para henüz basılmadı" yorumu yapan Yıldırım fikrini değiştirmişdeğil. Yıldırım, genç oyuncusunun gitmesine ancak dünya yıldızlarına sunulacak miktarda astronomik bir rakam olması halinde sıcak bakabileceğini de dile getiriyor.

RAPORLAR OLUMSUZ GELDİ!
Adı Roma ile anılan ve geçtiğimiz Şubat ayında Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın da doğruladığı bu görüşme sonrası yönetimin teknik heyetten rapor istediği, teknik heyetin oyuncunungelişimiyle alakalı olumsuz rapor verdiği öğrenildi. Yönetimin bu nedenle Roma'dan gelen teklifesıcak baktığı ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın 'Takımın gelecekteki lideri olacak' dediği Salih'le özelolarak görüşmeler yaptığı belirtildi.

BAŞKANDAN ÖZEL MOTİVASYON
Başkan Aziz Yıldırım, Samandıra'ya her gittiğinde Salih Uçan'la özel olarak ilgilenirken "Daha fazla çalış. Fenerbahçe'de uzun yıllar hizmet edecek kalite ve yeteneğe sahipsin. Kalacaksın ve bu takımın lideri olacaksın. Ama çalışmadan hiçbir şey olmaz" dedi. Yıldırım'la yaptığıkonuşma sonrası Başkan'a söz veren Salih de Fenerbahçe'den ayrılmayı istemezken öncekigün yapılan görüşmede kararın yönetimde olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor