Şampiyon Şanlıurfaspor

Geçtiğimiz sezon Isparta 32 Spor’un da bulunduğu TFF 2.Lig’de Play-Off şampiyonu Şanlıurfaspor oldu ve 1.Lige yükselen son takım olmayı başardı.

Yayınlanma:
Şampiyon Şanlıurfaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligi 75 puanla ikinci sırada bitiren Şanlıurfaspor, doğrudan yükseldiği play-off 3. turunda Anagold 24Erzincanspor'u toplam 5-2’lik skorla eledikten sonra final maçında Bucaspor 1928 ile karşılaştı.Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçta Şanlıurfaspor, rakibini 3-0’lık skorla mağlup edip 6 yıl aradan sonra tekrardan Spor Toto 1. Lige yükseldi.

ZORLU MAÇI SÜPER LİG HAKEMİ YÖNETTİ

Zorlu karşılaşmayı Süper Ligin tecrübeli hakemlerinden Zorbay Küçük yönetti. Küçük’ün yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yaptı. Sarı yeşilli ekip, 36. dakikada Kemal Rüzgar'ın pasında Behlül Aydın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Şanlıurfaspor’dan 52. dakikada Mert Çapar'ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.Mert Çapar, 56. dakikada attığı golle farkı 3'e taşıdı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Şanlıurfaspor rakibini 3-0 mağlup ederek TFF 1. Lig'e çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor