Şampiyonluk bakkal dükkanında satılmıyor?

Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan'dan önemli bir yazı daha..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2011 21:30
Şampiyonluk bakkal dükkanında satılmıyor?

Düzenli gelir kaynakları olmadığı için her yıl sıkıntı çeken ve geçtiğimiz yılda bu sorunlara sahipsizlik eklenince kendini amatör kümede bulan Ispartaspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Emrespor ve Özel İdare de bu ligde diğer temsilcilerimiz olacak. Şimdi 3 ekip de iddialı ekip kurmanın planlarını yapıyor. Ispartaspor tesislerden çıkarılmayla karşı karşıya. Bu konu çözülmezse pembe-yeşilliler kapının önüne konulacak.

Ve ne kadar acı bir durum. Biz bu durumların olacağını aylar öncesinden gördük. Yazdık, uyardık. Ama nafile. “Ispartaspor’a sahip çıkacağız, hak ettiği yere ulaştıracağız” diyen Milletvekili adaylarını bu konuda göreve davet ediyorum.

Bu arada Bölgesel Amatör Lige katılacak olan ekipler üst sıralarda yer almayı hedefliyor.

Şampiyonluk bakkal dükkânında satılmıyor. Ispartaspor’un içine düştüğü durumdan herkes ders almalıdır. Plansız, programsız yapılan işler, hatır transferleri, beceriksiz yöneticiler yüzünden pembe-yeşilli takım bu hallere düştü. Gönül istiyor ki 3 ekipte iddialı ekip kursun. Ama acı gerçekler var ki. Tek profesyonel takımına sahip çıkmayan Isparta 3 takımına kucak açar mı? Zannetmiyorum ama bakıp göreceğiz. Herkes söz veriyor ama icraat noktasında sıkıntılar çekiliyor.

Sporseverler artık icraat istiyor. Emrespor’da, Özel İdare’de, Ispartaspor’da bu şehrin takımı. Tüm takımlar kucaklanmalı ve desteklenmeli. Bu yıl 3 ekibimizin olması aslında büyük bir avantaj. Bunu avantaja çevirip hemen bir yıl içinde profesyonel lige bir takımın çıkması çok zor değil. Yeter ki iyi işler yapılsın, Isparta halkı başarıya endeksli destek veren bir topluluk. Bu havayı da yakalatacak takımlarımız. Haydi hayırlısı, profesyonel ligde takımı olmayan Isparta’nın bu utancı ne kadar sürecek? Zaman her şeyin ilacı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor