Sanayi Sitesi Yol Arıyor!

Gül Küçük Sanayi Sitesi’nden çarşı merkezine giden yolun Çevre Yolu Çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılması sanayi esnafının işlerini olumsuz yönde etkiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 16:33
Sanayi Sitesi Yol Arıyor!

Gül Küçük Sanayi Sitesi’nden çarşı merkezine giden yolun Çevre Yolu Çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılması sanayi esnafının işlerini olumsuz yönde etkiledi. Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne giren bir araç yeniden çarşı merkezine ulaşmak için Kolçelik Kavşanı’na kadar gitmesi gerekiyor.

Çevre yolundaki çalışmalar en çok Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafına zarar veriyor. Yol çalışmaları nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanan sanayi bölgesine müşteri gelmediğini söyleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “siftah etmeden kapatan esnaflarımız var” dedi.

Çevre yolundaki çalışmalardan Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafının ciddi mağduriyet yaşadığını söyleyen kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “müteahhit firmanın çevre yolundaki çalışmaları geciktirmesi ve bitirmemesi nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Özellikle bizim sanayi sitemizin girişinde yaşanan sıkışıklık hem kazalar olmasına yol açıyor hem de müşteriler petek sanayiye gelmek istemiyor. İnsanların petek sanayine gelmekten imtina etmesi nedeniyle siftah etmeden işyerini kapatan esnaflar var. Çevre yolundaki çalışmaların bir an evvel bitirilmesini ve petek sanayi bağlantısının yapılmasını istiyoruz” dedi.

Öte yandan sanayi esnafı, sanayiye gelip buradan tekrar çarşıya gitmek isteyen vatandaşlar adeta yol çilesi yaşıyor. Buradan çarşıya ulaşmak isteyen vatandaşlar Kolçelik Kavşağı’na kadar gitmek zorunda kalıyor” dedi.

Sanayi esnaflarına göre Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yanından Eğirdir yoluna bir çıkışın verilmesi hem trafiği rahatlatacak hem de vatandaşların o kadar yolu gereksiz yere gitmesi önlenmiş olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum