Sanayi Sitesi'nde Adres Netleşiyor

Şehir Merkezinde Kalan Sanayi Sitesi Nereye Taşınacak?

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2017 10:26
Sanayi Sitesi'nde Adres Netleşiyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sanayi Sitesinin taşınması için 104 bin dekarlık alanı kapsayacak bir modüler proje hazırladıklarını ve projeyi de uygulayarak taşınma işini 1 – 2 yıl içinde bitirebileceklerini açıkladı. Projenin yeri ise Bozanönü yolunun iki tarafındaki alanlar olarak planlanıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, şehir içinde kalan 135 sanayi sitesinden 10'unu öncelik olarak belirledi. Isparta ise sanayisi taşınacak bu 10 il arasında yer aldı.

Bu doğrultuda; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, geçtiğimiz Cuma günü söz konusu şehirlerin Vali, Belediye Başkanları ve İl Müdürleri ile bir toplantı yaparak bu konuda bilgiler aldı. Söz konusu toplantıya; Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal katıldı. Toplantıda; Isparta Yeni Sanayi Sitesinin 2019'a kadar taşınma iş ve işlemleri tamamlanması planlandı.

SANAYİ SİTESİ’NDE YANİ
ADRES: BOZANÖNÜ OVASI
Öte yandan, Belediye tarafından hazırlanan Isparta’nın yeni sanayi sitesinin Gül Küçük Sanayi Sitesinin arka tarafında bulunan Bozanönü Köyü yolunun iki tarafındaki Bozanönü köyü sınırları içinde kalan araziye yapılmasının planlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.