Sanayimizi Kalkındıracağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Yeni Sanayi Sitesi için ticareti canlandıracak bir proje hazırladıklarını belirterek; “Bu proje ile gerek sanayi esnafımız gerek keresteciler için yeni kaynaklar sağlayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2014 10:40
Sanayimizi Kalkındıracağız

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece – Gündüz demeden ziyaretlerini sürdüren Çakan, vatandaşlarla bire bir görüşmeler yaparak onların sorunlarını dinliyor. Başkan Adayı Çakan, geçtiğimiz gün de Isparta’nın en eski yerleşim birimlerinden olan Keresteciler Sitesi ile Yeni Sanayi Sitesindeki işyerlerini ziyaret etti.

Çevre Yolu üstündeki Keresteciler Sitesi bölümünden başlayıp SGK Kavşağına kadan olan bölgedeki tüm işyerlerini tek tek ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, söz konusu ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yaptığımız ziyaretlerde gerek sanayi esnafımız gerekse yeni sanayi sitemizin alt bölümünde bulunan keresteciler sitesindeki keresteci esnafımız hayat şartlarından yakınıyorlar, satışların azlığından ve ticari hayatın son derece zor oluşundan bahsediyorlar. Bunun yanı sıra, Isparta bazında da fiziksel şartların yeterli olmadığı konusunda sorunları bize iletiyorlar.

Evet, sanayi esnafımız bu konuda sonuna kadar haklı. Çünkü, günümüz ticaretinde maalesef sanayi esnafımız ve keresteci esnafımız gerçekten zor durumdadır ve hayatını idame ettirmekte zorlanmaktadır. Tüm bunlar genel sorunlar olmakla beraber yerel anlamda da sanayi esnafımızı rahatlatacak uygulama ve yapılacak çok güzel ve büyük projeler vardır. İşte biz bu projeleri hazırlıyoruz. Şuanda projeler bitmek üzere. İnşaallah 30 Mart’ta Isparta halkımızın teveccühleriyle göreve geldiğimizde bu projeleri bir bir hayata geçirecek ve gerek sanayi esnafımız gerek keresteci esnafımız rahat bir nefes alacaktır.

Bilindiği gibi biz 8 aydır toplumla beraberiz. 8 ay boyunca binlerce kişiyle görüştük ve yüzlerce sivil toplum örgütünü ziyaret edip sorunları dinledik. Projelerimizi de geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıkladık. Isparta’ya her yönden kalkındıracak güzel projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için halkımızdan yetki istiyoruz. Halkımızdan oy talep ediyoruz. Halkımız bize güvendiği zaman ve Isparta belediyesini teslim ettiği zaman milli görüş belediyeciliğinin nasıl yapıldığını tüm halkımıza göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum