Sandalyesini 'Polis'ten Aldı!

Hayatını yatağa bağımlı şekilde sürdüren 57 yaşındaki Osman Baldur, Kocaeli Gebze'deki bir dernek tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeyi "Toplum Destekli Polis"ten teslim aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2012 17:09
Sandalyesini 'Polis'ten Aldı!

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, yürüttüğü projelerin yanı sıra yardıma muhtaç vatandaşlar için de birebir çalışıyor.

Isparta'da yıllar önce geçirdiği rahatsızlık sonucu sol bacağını kaybeden 57 yaşındaki Osman Baldur, geçtiğimiz yıl da dengesini kaybedip düşmesi sonucu kalça kemiğini kırdı.

Yaklaşık bir yıldan bu yana da yatağa bağımlı şekilde yaşam mücadelesi veren Baldur için ilk destek Kocaeli Gebze Engelliler Derneği'nden geldi.

Gebze Engelliler Derneği yetkilileri, tekerlekli sandalye gönderecekleri 57 yaşındaki Osman Baldur'a ulaşabilmek için Isparta Emniyeti'nden yardım istedi.

Bunun üzerine harekete geçen Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, gönderilen sandalyeyi teslim alarak,  adresini tespit ettiği Baldur'a ulaştırdı.

Baldur, emniyet güçlerinin suçlu yakalama işlerinin yanı sıra, vatandaşlar için her türlü desteği sağladığını ifade ederek, polise minnettar olduğunu söyledi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ise 7 gün  24 saat vatandaşın yanında olduklarını belirterek, yardıma ihtiyaçları olanların 155'ten kendilerine ulaşabileceğini aktardı.


HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.