Sanki Biz İktidarız Onlar Muhalefet

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son dönemde yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle oldukça kızgın ve kırgın.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 10:18
Sanki Biz İktidarız Onlar Muhalefet

Özellikle üzerinde titizlikle çalıştığı Gökkubbe’nin çökmesiyle birlikte her kesimden tepki aldığını ve yalnız kaldığını belirten Günaydın, “Şu an kafam çok karışık. Biran önce işime kaldığı yerden devam etmek istiyorum” dedi.

Sel felaketi ve ardından Gökkubbe’nin çökmesiyle birlikte başına talihsiz olaylar gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın oldukça üzgün. Kendi istekleri dışında gelişen bu olaylar nedeniyle sorumlu tutulduğunu ve buna rağmen moral bozmadan çalışmaya devam ettiğini bildiren Günaydın, “Bu süreçte çok yalnız kaldım.

Sanki bunların tek sorumlusu benmişim gibi kamuoyu oluşturulmaya çalışıldı. Bunu herkes de biliyor ki bizim dışımızda gelişen olaylar bunlar. Ancak ben her şeye rağmen bir başkan olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım” dedi.

UĞRAŞMASINLAR YETER
Yaşanan olaylardan sonra özellikle iktidar partisinin bundan faydalanmaya çalıştığını ancak buna kimsenin inanmadığını belirten Günaydın, “Halkımız da biliyor ki biz çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Özellikle son dönemlerde hayata geçirdiğimiz projeleri biran önce tamamlamak için ek mesailer harcıyoruz. Bunların hepsi Isparta’nın.

Tamamen iyi niyetli şekilde çalışırken başımıza talihsiz olaylar geldi. Bunlar olabilecek şeyler ancak böyle bir durumdan faydalanmak gerçekten hoş değil. Bu anlamda kendimi çok yalnız hissediyorum. Kimseden destek görmedim ya da teselli edilmedim. Ama yılmadan daha öncede dediğim gibi son güne kadar fabrika yapacağım. Bunu da tüm Ispartalı görecek” şeklinde konuştu.

ADAYLIK MERAKIM YOK
Öte yandan 30 Ağustos’ta gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Isparta’daki adayını açıklayacağı yönündeki söylentiye de cevap veren Günaydın, “Benim adaylık merakım yok. Bana görev verilirse layıkıyla yerine getirmeye hazırım. Genel Başkanımız en doğru kararı verecektir. Bugüne kadar yaptığım şeyler seçim çalışması olarak algılanmasın. Isparta’nın en önemli sorunlarını halletmek için çaba sarf ettim. Bunun da meyvelerini yemeye başladık. Yıllar geçtikçe bunu daha iyi anlayacağız” diye konuştu.

TAKDİR ETMELİLER
Son olarak özellikle iktidar partisi milletvekillerinin acımasız tepkisine maruz kaldığını ve bunu hak etmediğini dile getiren Başkan Günaydın, “Tek isteğim; Önüme engel koymasınlar. Ben zaten gereken her şeyi yapıyorum. Zaten şehre bir şey vermiyorlar bari bana engel olmasınlar da ben yapayım. Isparta’daki sanki biz iktidarız onlar muhalefet. Bunu anlamak mümkün değil” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum