Şarkikaraağaç SYDV 2 Kamu Personeli Alıyor

Şarkikaraağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iki Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kamu personeli alım ilanı yayınlandı. Şarkikaraağaç SYDV kamu personeli alım ilanına başvuru için son tarihin 17 Haziran 2016 olduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2016 15:07
Şarkikaraağaç SYDV 2 Kamu Personeli Alıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamu personel alım ilanlarında bugün Isparta Şarkikaraağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yer aldı.

Kamu personeli alım ilanına göre Şarkikaraağaç SYDV 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak.

 Isparta Şarkikaraağaç SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekiyor. Adayların B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve bilgisayar ofis programlarına (Word, Excell, Powerpoint, Grafik tasarım) hakim olmaları gerektiği belirtiliyor. ÖSYM tarafından yapılan 2015 Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranıyor.

Adayların, Isparta İli ve İlçelerinde en az 3 aydır ikamet ediyor olmaları ve işe başladıkları taktirde 5 yıl süreyle Şarkikaraağaç ilçesinde çalışmayı kabul etmeleri isteniyor. İşe alınacak personel kırsal bölgede çalışacağından ve gerekirse tek başına hane ziyaretinde bulunacağından erkek personel alımı yapılacağı bilgisi ilanda yer alıyor. Adayın, askerliğini yapmış veya en az 3 yıl tecilli olması belirtiliyor. Isparta Şarkikaraağaç SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında yılda iki kez sözleşme ücreti tutarında ikramiye alıyor.

Isparta Şarkikaraağaç SYDV kamu personeli alım başvurularının son günü 17 Haziran 2016 olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.