Şarkikarağaç Devlet Hastanesi Ekim Ayında Açılacak

Şarkikarağaç Devlet Hastanesi'nin yeni binası Ekim ayında hizmete açılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 21:05
Şarkikarağaç Devlet Hastanesi Ekim Ayında Açılacak

Şarkikarağaç Devlet Hastanesi'nin yeni binası Ekim ayında hizmete açılacak.

Şarkikarağaç Devlet Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Deniz Karasu, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, hastanenin bölgedeki en modern hastane olarak hizmet vereceğini de ifade etti. Karasu, "Hem çalışan sağlık personeli için hem de sağlık alanında hizmet alacak vatandaşlar için tedavi hizmetleri standartlarına göre dizayn edilen hastane, bölgemizin en modern hastanesi olarak hizmet verecek" dedi.

İlçeye ve bölgeye hizmet veren hastanenin günlük 500 hastayı tedavi ettiğini dile getiren Karasu, vatandaşların Ağustos ayından itibaren diş protezi tedavisine başlanacağını söyledi.

Karasu, Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Dahiliye Uzmanı doktorlarının da hastane bünyesinde muayeneye başladığını kaydederek, gün geçtikçe hekim ve yardımcı personel kadrolarının güçlendiğini belirtti.

Hastanenin Ekim ayı itibariyle yeni binasında vatandaşlara hizmet vereceği müjdesini veren Karasu, yeni hastanenin hastalık tanısında alınacak yeni cihazlarla birlikte, uzman doktorlarla sağlık alanında önemli hizmetler sağlayacağını anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.