Savlu'dan Maçın Hakemlerine İlginç Tepki

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, maç bitiminde Balıkesir Bölgesi Hakemleri’ne tepki göstererek, sahanın ortasında hakemlerin yüzüne tükürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 11:56
Savlu'dan Maçın Hakemlerine İlginç Tepki

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, maç bitiminde Balıkesir Bölgesi Hakemleri’ne tepkigöstererek, sahanın ortasında hakemlerin yüzüne tükürdü.

Hakemler ise şikayetçi olduğunu söylemesine rağmen taraftarlar, Savlu ile emniyet güçleri arasında adeta bir duvar ördüler. Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcimiz Ispartaspor, Kumluca Belediyespor karşısında 90 dakika iyi mücadele edilmesine rağmen hakemlerin kötü yönetimine büyük tepki gösterdiler.

Maç boyunca taraftarı çileden çıkaran Balıkesir Bölgesi Hakemleri’nden Hakan Semerci, Onur Yoldaş ve Zeynur Çakır ise ilginç bir tepkiyle karşılaştılar. Karşılaşma sonunda yarı sahada güvenlik güçleritarafından korunan hakemlerin yüzüne tüküren Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, “Yazıkla olsun size. Maç böyle katledilmez. Puuu sizin gibi hakemlere” diyerek sitem etti. Hakemlerin yüzün tüküren Savlu, “Ispartaspor düşmeyecek. Biz herkese savaşacağız. Özel İdarespor ligden çekilmelidir. Isparta’nın takımı Ispartaspor’dur” diye tepki gösterdi. Hakemler ise şikayetçi olduğunu söylemesine rağmen taraftarlar, Savlu ile emniyet güçleri arasında adeta bir duvar ördüler.

Taraftarın arasında yetkililere sitem eden Savlu, “Alın beni, götürün. Ispartam düşmeyin yeter ki. Bu takım düşmeyecek, elimden geleni yapacağım” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor