Sayın Kasımpaşa'lı Delikanlı

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Başbakan’a “Sayın Kasımpaşalı Delikanlı” Diye Seslendi ve Ekledi “sus pus oldunuz”...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2013 09:23
Sayın Kasımpaşa'lı Delikanlı

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, 2004 MGK kararına işaret ederek, "Sayın Kasımpaşalı delikanlı Başbakanımız her konuda "Yaptıysam ben yaptım, yaptığımın arkasındayım' demeyi ve bazen anlamsız inatları ile sertliği bir siyasi üslup olarak siyasi literatüre kazandıran Sayın Erdoğan sus pus oldu, köşesine çekildi" dedi.

Genel Kurul'da AK Parti grubu üzerinde söz alan MHP'li Korkmaz, "Bugün burada AK Parti grup toplantısı münasebetiyle yaşananlar hoş olmamıştır" diyerek şöyle devam etti: "Siyasi geleneklere, demokratik teamüllere uygun düşmemiştir. Meclis hiçbir partinin genel merkezi değildir. Hiçbir partinin siyasi şovunun sergileyeceği bir yer değildir. Bugün AKP'nin, TBMM'yi siyasi şov yerine çevirdiği aday tanıtım toplantısından bahsediyorum, kulisler tıka basa dolu. Milletvekillerinin bile geçmek için katılımcılarla münakaşa etmek zorunda kaldığı bir keşmekeşlik. Bağırtı, gürültü, alkışlar Yahut açıklamalardan sonra sonuçtan memnun olmayan katılımcıların oradaki bayanları bile rahatsız eden argo söylemleri. Bu şık olmamıştır" dedi.

SAYIN KASIMPAŞALI DELİKANLI BAŞBAKANIMIZ
2004 MGK kararına değinen Korkmaz, "Bir gazetede açıklandı 2004'teki MGK kararı bir cemaati bitirmeyi hedef almış ve başta Başbakan dahil bakanların imzaladığı bir karar olarak ortaya çıktı. Sayın Kasımpaşalı delikanlı Başbakanımız her konuda "Yaptıysam ben yaptım, yaptığımın arkasındayım' demeyi ve bazen anlamsız inatları ile sertliği bir siyasi üslup olarak siyasi literatüre kazandıran Sayın Erdoğan sus pus oldu, köşesine çekildi. Yıllarca önceki hükümetleri askeri vesayete boyun eğmekle suçlayan vitrin kabadayıları 2004'te de askeri vesayet var ise o dönemde hayli hayli vardı, niye diyemediniz?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum