SD Fen Lisesi Bilim Şenliği Düzenledi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde düzenlenen Bilim Şenliği'ne katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 12:03
SD Fen Lisesi Bilim Şenliği Düzenledi

Süleyman Demirel Fen Lisesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'ne Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan ve birbirinden ilginç projeleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, öğrencilerin büyük bir gayret içerisinde hazırlamış ve üretmiş oldukları projeleri güzel bulduğunu belirtti.

Okul salonunda kurulan tüm stantları gezen ve projeleri hazırlayan öğrencilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Günaydın, "Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeleri başarılı buldum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Bazı hazırlanan projelerin araştırmalarının devam ettirilmesi halinde çok ilginç noktalara ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Edison'un defalarca tekrar ederek ve üzerinde çalışarak ortaya çıkardığı buluşu gençlere örnek verdiğini ve projelerini geliştirmeleri için çalışmalarını devam ettirmelerini isteyen Başkan Günaydın şunları söyledi:

"Bir öğrencimiz hazırladığı proje ile şehrin alt geçitlerinin su dolmasını önlemiş. Bunun için teknik alarm sistemi kurmuş. Bende öğrencimize 'Ben burada tüm altyapıyı tamamlayınca, yağmur sularını alta alınca ne olacak' diye espride bulundum. Burada öğrencilerimizle çok güzel iletişimlerimiz oldu. Gençlerimizi birbirinden güzel hazırladıkları bu projeleri için ayrı ayrı tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.