SDÜ Fakültelerinin Mezuniyet Törenleri (Foto Galeri)

Süleyman Demirel Üniversitesi 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2014 01:06
SDÜ Fakültelerinin Mezuniyet Törenleri (Foto Galeri)

ulunduğu yöreye sadece bilimsel değil, teknik, sosyal ve kültürel alanda da katkı sağlama bilincini taşıyan Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye’nin insan kaynaklarına da alanında uzman binlerce iş gücü kazandırmaya devam ediyor.

Bu yıl 22. yaşını kutlayan Üniversitemiz, 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Törenini, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta'nın üst düzey yöneticileri, Üniversitemiz akademik birimlerin yöneticileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Törende, binlerce genç, mezun olmanın sevincini bir arada yaşadı. Fakülte ve yüksekokullardan mezun olan öğrenciler diploma almanın gururunu aileleriyle paylaştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende, Üniversitemiz Kurumsal İletişim Merkezince hazırlanan tanıtım filmi izlendi, Erenler Mehteran Takımı çaldığı marşlarla büyük beğeni topladı; törende Halk Oyunları Topluluğu da bir gösteri sundu.

Töreninin ilk konuşmasını SDÜ öğrencileri adına Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencisi Ali Utku Köseoğlu yaptı. Köseoğlu, SDÜ öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek esas mücadelenin mezun olduktan sonra başlayacağını belirtti. Köseoğlu, lisans hayatlarının her aşamasında yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen ailelerine, lisans hayatına olan katkılarından dolayı da öğretim üyelerine teşekkür etti.

Sizler Geleceği, Yeni Vicdan Medeniyetini İnşa Edecek Bireylersiniz

Sözlerine hayatın anlamlandırılması açısından her yapılan eylemin bir önemi olduğunu belirterek  başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu,  üniversite eğitiminin daha da farklı bir anlam ifade ettiğini söyledi. Öğrencilere “geleceğin mimarları” diye seslenen İbicioğlu onlara “Öncelikle hayatınızı anlamlandıracak bir gaye belirlemeli. Bu gaye ulaşabilmek için var gücünüzle çalışmalısınız. Üniversitemiz hayatınız boyunca değişen dünya dinamikleri açısında küresel ortamda sizleri var edebilecek, duruş gösterebilecek özellikleri kazandınız. Rakiplerinizin dünya çapında olduğunu düşünerek donanımlarınızı artırmalı ve kendinizi sürekli yenilemesiniz. Sevgili gençler, sizlere çok önemli görevler düşüyor, sizler geleceği, yeni vicdan medeniyetini inşa edecek bireylersiniz” mesajını verdi.

Bir ülkenin umutlarının genç neslin üzerinde yoğunlaştığının altını çizen İbicioğlu, sözlerini medeniyetimizi donanımlarıyla harekete geçirecek bireyleri yetiştiren her türlü fedakarlığı üstlenen akademisyenlere ve öğrenci velilerine şükranlarını sunarak sonlandırdı.

Binlerce öğrencinin mezuniyet coşkusunu yaşadığı, hayatlarının bir dönemi kapatıp yeni dönemine başladıkları bugünün Isparta ve SDÜ açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Isparta Valisi Vahdettin Özkan, “Üniversitemiz, Türkiye ve dünyada aktif bir rol oynuyor. Bunun için de SDÜ yönetimini kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın mezuniyet töreni için gönderdiği tebrik mesajları okundu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda coşkuyla kutlanan Mezuniyet Töreni’nde protokoldeki konuklar tarafından, okul birincilerine belge ve armağanları verildi.

Programın son bölümünde, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, yönetiminde SDÜ Mezuniyet Andını birlikte okuyan çok sayıda öğrenci keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. 

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi 2013- 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, GSF Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Töreninin açılış konuşmasını yapan Fakülte Birincisi Ali Utku Köseoğlu, SDÜ öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek esas mücadelenin mezun olduktan sonra başlayacağını belirtti. Köseoğlu, lisans hayatlarının her aşamasında yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen ailelerine, lisans hayatına olan katkılarından dolayı da öğretim üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra Fakülte Dekanı Prof. Dr. Şaban Sitembölükbaşı öğrencilere seslendi. 

HUKUK FAKÜLTESİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fakülte Birincisi Muradiye Müge Dinçer, fakültede geçirdikleri dört yılın kendilerine çok şey kattığını belirterek “Bir hukukçu, kolay yetişmiyor. Bunu en iyi bilen ailelerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoz. Bize yol gösteren, hukuksal açıdan böyle donanımlı olmamızı sağlayan hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan da SDÜ Hukuk Fakültesinin bu yıl 120 öğrenci mezun ettiğini dile getirerek hukuk fakültesi öğrencilerinin teorik bilginin yanında uygulamalı eğitimlerini de elde etmelerini sağladıklarını  belirtti ve bu konudadestek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.  

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2013- 2014 Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Kayacan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner, fakülte dekanları, akademisyenler, mühendislik odaları başkanları, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velilerinin katılımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törenin ilk konuşmasını Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümü Öğrencisi ve Fakülte Öğrenci Temsilcisi Burak Uğur Yalınkılıç yaptı. Yalınkılıç, üniversite hayatını bitirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek eğitim öğretim süresince kendisini her konuda destekleyen ailesi ve hocalarına teşekkür etti.

Yatırımların en önemli ve uzun süreli olanının insana yapılan yatırım olduğunu belirten Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner de, özveri çalışmalarla dört yıllık bir süreci bitirdiklerini ve bunun da haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Üniversitelerin ülkelerin kalkınmasında önemli roller üstlendiğinin altını çizen Küçüköner, üniversitelerin uluslararası rekabette yer alabilmeleri için mevcut sanayinin geliştirilmesine önem verilmesi gerektiğini; ayakta kalabilmek için teknolojiyi yakından takip etmek bunu da sanayiye entegre etmek gerektiğini vurgulayarak mezun olan öğrencilerin bu şartlara uygun bireyler olarak yetiştirildiğini söyledi.

Mezun olan genç mühendislere önemli tavsiyelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Üniversiteden mezun olmak demek burada aldığınız bilgileri ömür boyu kullanabileceğiniz anlamına gelmez. İyi bir mühendis olabilmeniz için kendinizi dünya şartlarına uygun bir şekilde yetiştirin, donanımlarınızı bu yönde geliştirin. İyi bir kariyer planlama yapabilmeniz için mutlaka çok iyi bir yabancı dil bilmeniz gerekir. Merdivenleri birer birer atlamalısınız, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız. Geleceğin dünyasında söz sahibi olabilmemiz için siz değerli mühendislere daha çok ihtiyacımız var.” diye konuştu. 

EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakülte Birincisi Refiye Ankara, rastlantı eseri olmayan başarının emeklerin sonucunda elde edildiğini belirterek lisans eğitimlerini tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Dekan Vekili Prof. Dr. Yunus Ömer Boyacı ise ortak bir sevinci yaşadıklarını dile getirerek “Sevgili öğrenciler, bugün yaşamınızın bir dönemini kapatıyor, ondan aldığınız güçle de yeni bir döneme başlıyorsunuz. Çalışmaktan, kendinizi geliştirmeye devam etmekten, araştırarak doğruyu bulmaktan asla vazgeçmeyin. Yolunuz açık olsun” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Kayacan da “Bu törenin gelecek nesli inşa edecek genç mühendislere hayırlı olmasını diliyorum” diyerek Su Ürünleri mühendislerinin ülkenin kalkınmasına, halkın sağlıklı beslenmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.  Kayacan konuşmasının devamında gençlere şöyle seslendi: “Mezun olduktan sonra özgüveni yüksek, gayretli bireyle olarak ailenize, ülkenize hizmet edeceğinize inancımız tamdır. Karar almaktan gecikmeyin, paylaşmaktan geri durmayın.” 

ORMAN FAKÜLTESİ

Üniversitemiz Orman Fakültesi 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Orman Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Mustafa Eren, hayatlarının önemli bir döneminin sonuna geldiklerini bundan sonra da gerek ülkenin kalkınması gerekse ormanların korunması adına üzerlerine düşen tüm görevi yerine getireceklerini ifade etti.

Batı Akdeniz Orman Mühendisleri Odası Başkanı Vahdet Afşin Karacan da öğrencilere “Daima daha iyiye ulaşmak için çalışın, çaba sarf edin ve başarın” diye seslendi.

Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci ise “Öncelikle sizleri yetiştiren ailelerinize, eğitiminize katkıda bulunan hocalarınıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hayat mücadelesine başlıyorsunuz. Devamlı kendinizi geliştirin ve çalışın.” dedi.

Mezun olan öğrencilerin coşkusunu paylaştıklarını dile getiren Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit Balabanlı da üniversite yıllarının insanları birbirine yakınlaştıran güçlü arkadaşlık bağlarının kurulduğu yıllar olduğunu söyleyerek “Hayatınızın dönüm noktası olan üniversite hayatınızı tamamladınız. Bundan sonra ülkenizin kalkınması için çalışın. Aydınlık yarınlara ulaşmak için çalışın. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” diye konuştu.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Fakültesi 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Hafız İbrahim Demiralay Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Törende konuşan Fakülte Öğrenci Temsilcisi Hacı Mehmet Öcal, istemek ve çalışmak ile hayallerin gerçekleşeceğine duyduğu inancı dile getirerek “Mutluluklarla, zorluklarla, bazen kırgınlık ve başarmanın vermiş olduğu coşkularla dolu dört seneyi tek başımıza değil, başta ailemizin, hocalarımızın ve arkadaşlarımızın desteğiyle geride bıraktık.” dedi.

Fakültenin açılmasına vesile olan Fakülte Öğrencisi Serap Akın, “Hayat engelli koşu parkuruna benzer, birini atlar diğeriyle karşılaşırız. İlerlemek için mutlaka o engelleri atlamak zorundayızdır. Engeller ancak okumakla aşılır.” diye konuştu. Serap Akın’ın velisi Emekli Sınıf Öğretmeni Hasan Akın da duygularını ifade ederek öğretmen olmanın önce sevgiyle başladığını, güvenmek ve inanmakla devam ettiğini dile getirdi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Menderes Coşkun da, çok sayıda öğrencinin mezuniyet coşkusunu paylaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek “Artık hasat dönemi, ezber yapma dönemi bitti 4 senedir koridorlarda sıralarda evlerde ezber yapıyordunuz şimdi ise geleceğimize yön verecek bireylersiniz.” diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi ise 65 bin öğrencisiyle kocaman bir aileyiz. 1.500’e yaklaşan yabancı öğrencimizle daha da büyüyoruz. Siz SDÜ’lü olarak gurur duymalısınız bizler de sizlerin ve değerli hocalarımızın desteğiyle Üniversitemizi uluslararası bir marka yapmak yolunda ilerleyeceğiz.” dedi. 

MİMARLIK FAKÜLTESİ

Mimarlık Fakültesi 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Mimarlık Fakültesi binası önünde gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültesi Fakülte Birincisi Özge Sarıca, mezun olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirerek lisans eğitimleri boyunca her türlü fedakarlığı üstlenen ailelerine, akademisyenlere teşekkür etti.

 

Mezun öğrencilere “Mimarlık ve planlama dünyasına hoş geldiniz” diyerek seslenen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ziya Gençel, “Mesleğinizin kullanıcılara yönelik olduğunu unutmayın. Üretken olmalısınız bu size deneyim kazandıracaktır. Mesleğinizin hakkını verin, araştırın, inceleyin ve sonra da üretin. Duyarlı olun, kendi özgün eserlerinizi ortaya çıkarın” diye konuştu.

Mimarlık fakültesi denilince akla sanat, fonksiyon, planlama, hayata iz bırakmak, hayatı kolaylaştırmak geldiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cengiz Kayacan da, “Entelektüel bakış açınızı genişletmelisiniz. Bu sizin mimari boyutunuzu ilerletecektir.” dedi. 

TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ

Teknik Eğitim Fakültesi 2013-2014 mezuniyet töreni Prof.Dr. Lütfü Çakmakçı Kongre Merkezinde düzenlendi. Öğrenciler mezuniyet sevincini aileleri ve üniversitemizin hocalarıyla birlikte yaşadı.Törene Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yakut, fakülte hocaları ve aileler katıldı.  Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun son derece motive edici konuşması damga vurdu. Hayatta hedeflerini belirlemeyen ve kendini geliştirmeyenin bir müddet sonra  sıradanlaşacağını aktaran İbicioğlu; "En az bir yabancı dil bilmeniz gerekmektedir ve kendi öz yeteneklerinizin farkına vararak daima ileri seviyelere yükselmeyi hayal edin." Sözleriyle öğrenci ve ailelere mesajlar verdi. Teknik Eğitim Fakültesi mezunlarının mühendis olabilme yolunun açılabilmesi için çok gayret sarfettiklerini belirten İbicioğlu bu imkanın tüm örencilerimize hayırlı olmasını ifade etti.

Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yakut'ta; “Söylenecek çok şey var ancak özellikle şunu ifade etmeliyim ki; sizler Teknik Eğitim Fakültesinin Bilgisayar Programcılığı öğrencilerisiniz ve en büyük bilgisayar sizlerin beyinleridir. Bu bilgisayara doğru yüklemeler ve programlamalar yaptıkça gelecek adına önemli kazanımlar elde edeceksiniz.” Diyerek hayat bundan sonra başlıyor dedi.

Fakülte birincisi ve Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Verda Toksöz de, “Lisans hayatımız boyunca yanımızda olan çok değerli ailelerimize, hocalarımıza ve değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek başladığı konuşmasına fakülteden aldığı eğitimin hakkını vereceğini belirterek devam etti. Program sonunda dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi.

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin mezuniyet töreni 7 Haziran Cumartesi  Üniversitemizin Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Eroğlu, öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak sözü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü birincisi Fatma Kül aldı. Ailesi ve hocalarına teşekkür eden Fatma Kül; “Buradan aldığım bilgi birikimiyle ülkemin her yanında hizmet etmeye hazırım.“Dedi.

Daha sonra söz alan İ.İ.B.F Dekanı Pof. Dr. Abdullah Eroğlu da ; “ Sizler atık SDÜ ailesinin bir parçası oldunuz bizler her zaman sizlerin yanındayız.” Mesajını verdi. Üniversitemizin markalaşması için mezunlarımıza büyük görev düştüğünü de aktaran Eroğlu, tüm aileleri ve öğrencileri kutlayarak konuşmasını bitirdi.

Son olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu söz aldı. “Geleceğe yön verecek yer yüzü mirasçıları gençlerimizi yürekten kutluyorum.” Sözleriyle konuşmalarına başlayan Rektör İbicioğlu, “Artık rakibiniz tüm dünyadır, kendinizi sahip olduğunuz alanda yetiştirip rakiplerinizden öne geçin, en az bir yabancı dil öğrenin ve çapraz koşular yapmaktan çekinmeyin.” Diyerek öğrencilerin hep yanında olduklarını ifade etti.  

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket  takdim edildi.

Öğrenciler  yemin ettikten  sonra  keplerini havaya atarak  mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Mezuniyet töreni burada son buldu.

YALVAÇ KILIÇARSLAN YERLEŞKESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

4 Haziran Çarşamba günü Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yalvaç Meslek Yüksekokulunun Mezuniyet Töreni yapıldı.

Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen, öğrencilerin mezun olmanın haklı gururunu yaşadığı törende, başarılı olan ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.

5 Haziran Perşembe günü ise Adalet Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2013-2014 yılı mezunlarını verdi.

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

SDÜ Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yüksel Metin,  ilk mezunlarını vermenin sevincini yaşadıklarını dile getirerek geleceğin hukukçularına; “Adalet, hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesi anlamına gelir. Haklı ile haksızın ayırt edilmesi adaletle sağlanır. Adalet kavramı temelde hukuk kurallarına uygunluğu içerir. İnsanların toplum içindeki davranışlarıyla ilgili olduğundan ahlak ve din kurallarıyla da ilişkilidir. Nitekim ahlakın olmadığı yerde kanun bir şey yapamaz. Keza adaletin olmadığı yerde ahlaktan bahsedilemez. Adalet, bir bilinçlilik halidir, adalet duygudur, adalet duyarlılıktır, adalet akıldır, adalet aşktır. Adalet dünyadan kalkarsa, insan hayatına değer verecek bir şey kalmaz. Sevgili gençler, bilmelisiniz ki alacağınız diplomalar size önemli sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri izleyerek kendinizi yenilemek, yeni bilgiler öğrenmek bunlardan biridir. Diğer bir sorumluluğunuz çevrenize ve yakınlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza iyi ve çalışkan bir insan olmanın gereklerini davranışlarınızla göstermek ve örnek olmaktır. Onlara insan olmanın değerini bilmeyi ve korumayı Süleyman Demirel Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu örnek bireyler olarak öğreteceksiniz. Sadece çalışkan olmak tek başına yeterli olmaz. Aynı zamanda gelecek yaşamınız için hedeflerinizi belirlemeniz ve buna ulaşmak için bir yol haritası çizmeniz gerekir.” Diye seslendi.

Ardından Yrd. Doç. Dr. Vahdettin Aydın mezun olacak öğrencilere son dersini verdi. 

TEKNİK BİLİMLER MYO MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yüksekokul Birincisi Orhan Doğan, “Okumak ve okutmak zor kanaat, fakat biz üzerimize düşen bu görevi yerine getirdik. Bu hususta bize destek olan ailelerimize, iki yıllık maratonda bize öz güven katan, kardeşliği, bir bütün olmayı, beraber gülüp, beraber eğlenmeyi kısacası bizi biz yapan değerleri aşılayan hocalarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazım Uçar ise “Şu an karşımızda bulunan 300’e yakın öğrencimiz çağın gereksinimleri ile eğitimden geçmiş, insanlık değerleriyle bezenmiş, kardeşlik duygularıyla, arkadaşlık hisleriyle bir araya gelmiş seçkin üniversite mezunu topluluğunu oluşturuyor. Biz ise bu topluluğu görmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Edindiğiniz bilgilerle yetinmeyin. var olan becerilerinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi geliştirmeye devam edin. Nice başarı dolu ufuk sizin yelken açmanızı bekliyor.”dedi.

Mezun öğrencileri kutlayarak konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi ise iki yıl boyunca emek harcadıkları ön lisans eğitimlerinin sonuna geldiklerini bundan sonra da kendilerini geliştirmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.