SDÜ Halkla Bütünleşen Bir Kurum

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Mimarlar Odası Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu’yu ziyaret etti.

Yayınlanma:
SDÜ Halkla Bütünleşen Bir Kurum

Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Süleyman Demirel Üniversitesinin (SDÜ) halkla bütünleşen bir kurum olduğunu söyledi.

Rektör İbicioğlu, Mimarlar Odası Başkanının bakış açısıyla üniversiteye önemli katkılar sağladığını ve Isparta için mimarlık sektörüne dinamizm kazandırdığını belirterek “Üniversitemizin ve mimarlık fakültesinin yaklaşımları, uygulamaya yönelik faaliyetler veya öğrencilerin stajlarıyla ilgili Isparta için neler yapılabilir sorusuna başkanımızla birlikte çözüm üretiyoruz.

Gündemdeki yerleşim sorunları, mimaride yeni konseptlerin belirlenmesi, geleneksel yapıların çağdaş versiyonlarının oluşturulması konusunda işbirliklerimiz devam edecek. Üniversitemize sağladığı destekten dolayı Mimarlar Odasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mimarlık Odası Başkanı Merve Kuyu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversitenin Isparta için çok önemli bir değer olduğunu vurguladı. Kuyu, Mimarlar Odası olarak üniversitenin mimarlık bölümündeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve birlikte çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Kendisinin de SDÜ Mimarlık Fakültesinden mezun olduğunu kaydeden Kuyu, “SDÜ’nün şehirle bütünleşme ve beraber hareket etme noktasında önemli gayretleri olduğunu görüyoruz. Meslek odaları olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.