SDÜ İnternet Sitesini Kararttı

SDÜ'nün resmi web sitesi Süleyman Demirel'in vefaatının ardından karartıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2015 13:09
SDÜ İnternet Sitesini Kararttı

9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in adını taşıyan SDÜ, Demirel'in vefaatının resmi web sitesini kararttı. Renkli formattan Siyah formata geçen sitede Demirel için bir de başsağlığı mesajı yayınlandı.

Mesajda "Devlet yönetimine 50 yılı aşkın süredir hizmet etmiş, Türk siyasi hayatına sağladığı katkılarla adını Türk tarihine yazdırmış saygıdeğer büyüğümüz ve hemşehrimiz 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Adını üniversitemizde yaşattığımız Sayın Demirel’in vefatı nedeniyle Süleyman Demirel Üniversitesi ailesi olarak tüm Türkiye’ye, Ispartalı hemşehrilerimize ve Demirel Ailesi’ne başsağlığı diler; Süleyman Demirel gibi Türkiye tarihinde eşine ender rastlanır bir değerin kaybından duyduğumuz üzüntüyü tüm kamuoyu ile paylaşırız" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.