SDÜ Verdiği Sözü Tutmadı

SDÜ Verdiği Sözü Tutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2015 11:25
SDÜ Verdiği Sözü Tutmadı

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, SDÜ'nün Gül Vadisi'nde verdiği sözü tutmadığını belirterek, sürecin çok uzadığını, ortaklıklarını tekrar gözden geçireceklerini bildirdi.

Ortak oldukları Gül Vadisi Projesi’nde olumlu gelişmeler olmadığını ileri süren Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 2014’te faaliyete geçmesi gereken projenin 2015 olmasına rağmen hala bir adım bile atılmamasından dolayı rahatsız olduklarını dile getirerek ‘’Gül Vadisi Projemiz vardı. Burada BAKA ve SDÜ ortaklığımız var. Burada Gülbirlik olarak 2012 yılında yüzde 1 hisse ile protokolle ortak olmuştuk. Halen belirsizliğini koruyan ve olumsuz bir sürece girilmiş durumda. Akıbetinin ne olacağı çok da kesin değil. Ama en kısa sürede Gül Vadisi Projesiyle ilgili çok radikal, kesin ve sonuç alıcı karar çıkmadığı takdirde buradaki ortaklığımızı, kararımızı yeniden değerlendirmek suretiyle, Gülbirlik olarak kendimiz böyle bir projeyi yenilemek istiyoruz. Bize çok zaman kaybettirdiler. Biz bu konuda yardımcı olmak ve Isparta’da güç birliği oluşturulsun diye bu işe varız dedik. Isparta adına bir şey yapılacaksa taşın altına elimizi koyarız dedik. Ama gördük ki 2014’te faaliyete geçecek denilen proje yıl 2015 hiçbir sonuç alınamadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum