SDÜ Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 16:58
SDÜ Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda bazı önemli kararlara imza atıldı. Süleyman Demirel Üniversitesi yönetim kurulu tarafından alınan kararlar şu şekilde;

1. Üniversitemiz Orman Fakültesi öğretim üyesi iken istifa eden Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Özdamar’ın yeniden atamasının yapılabilmesi için Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Orman Endüstri Makineleri ve İşletmesi Anabilim Dalında boş bulunan Yardımcı Doçent kadrosuna kullanma izni alınmasına ilişkin teklif kabul edildi.

2. Üniversitemizin yurtdışından öğrenci kabulüne ilişkin çalışmalar yapmak üzere Afganistan’da görevlendirilen İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Buyrukçu’nun yurtdışı görevlendirme tarihlerinde değişiklik yapılması ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel ve Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sulhattin Yaşar’ın Afganistan’da görevlendirilmelerine ilişkin teklif kabul edildi.

3. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Bulut’un Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi’nde görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

4. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tufan Bal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bekir Sami Oğuztürk ile Yalvaç Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Okutman Ahmet Akgül’ün, Üniversitemizin yurtdışından öğrenci kabulüne ilişkin çalışmalar yapmak üzere Türkmenistan’da görevlendirilmelerine ilişkin teklif kabul edildi.

5. Üniversitemizin yurtdışından öğrenci kabulüne ilişkin çalışmalar yapmak üzere Bosna-Hersek’te görevlendirilen Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım’ın görevlendirmesinin iptal edilerek yerine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adnan Ertan, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Gül, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Gül’ün Bosna-Hersek’te görevlendirilmelerine ilişkin teklif kabul edildi.

6. Üniversitemiz Radyo-Tv Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görev yapan Okutman Esra Vona Kurt, Okutman Demet Kasap ve Uzman Hatice Baysal’ın Çek Cumhuriyeti’nde görevlendirilmelerine ilişkin teklif kabul edildi.

7. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Gökdayı’nın, Yenar Enerji Yazılım Otomasyon Ar-Ge Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne danışmanlık hizmeti vermek üzere görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

8. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Fatmagül Özge Özdemir’in, Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde kurulum aşamasında olan şirkete ortak olma ve bu şirket bünyesinde gerçekleştirilecek olan “Tarımsal Atıklardan Kompost Üretimi” isimli projede yer almak üzere yarı zamanlı olarak görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

9. Üniversitemiz Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Eyüp Çakı’nın, Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde kurulan Elektrik, Elektronik, Elektromekanik Ar-Ge Teknik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Firması kurucuları arasında yer almak ve bu firmaca yürütülecek olan “Asenkron Motor Test Düzeneği” projesinde çalışma yapmak üzere yarı zamanlı olarak görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

10. Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nda görev yapan Uzman Mehmet Çakır’ın, Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde şirket kurmak, bu şirkette yöneticilik yapmak ve “Yengeç Yürüyüşlü Plaj Kumu Temizlik Makinesi” adlı projesini gerçekleştirmek üzere yarı zamanlı olarak görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

11.Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Birol Kılıç’ın, Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde şirket kurma, şirkette yöneticilik yapmak ve “Konjuge Linoleik Asit İçeriği Zenginleştirilmiş Et Ürünlerinin Geliştirilmesi” projesinde çalışma yapmak üzere yarı zamanlı olarak görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

12. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Albayrak’ın, Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde faaliyet gösteren KODGRAF Oyun Stüdyosu’nda “Çanakkale Savaşı (Boğaz Harbi) 3 Boyutlu Bilgisayar Oyunu” projesi ile TOUCH Media Yazılım’a danışmanlık hizmeti vermek üzere görevlendirilmesine ilişkin teklif kabul edildi.

13. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nce düzenleneceği bildirilen “Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası Arda Kanpolat Tiyatro Festivali” giderlerinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanmasına ilişkin teklif görüşüldü ve sözü edilen Festival giderlerini gösteren fizibilite raporunun ilgili birimce hazırlanmasından sonra konunun yeniden görüşülmesine karar verildi.

14.  Üniversitemiz Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’nde düzenlenecek olan “Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı” için gelecek konukların ulaşımlarını sağlamak üzere minibüs görevlendirilmesi ile bu konukların konaklama, yemek ve hediye giderlerinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanmasına ilişkin teklif kabul edildi.

15. Üniversitemiz giriş kavşağına tesis edilen sinyalizasyon sistemine enerji temininin Üniversitemiz batı yerleşkesi giriş kapısı yanında bulunan trafodan sağlanmasına karar verildi.

16. Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer’in Rektör Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle Döner Sermaye İşletmesi Yürütme Kurulu’nun Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer Başkanlığı’nda Araş. ve Uyg. Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yılmaz ve Saymanlık Müdürü Salih Kırka’dan oluşmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.