SDÜ'den Osman Sınav'a Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesi, yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’a sinema sanatına ve Türk kültürünün sinemada işlenmesine katkıları ve toplumsal konulara duyarlılığı nedeniyle Toplumsal Katkı Ödülü veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2011 20:06
SDÜ'den Osman Sınav'a Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türk Sinemasının kilometre taşlarından birisi olan ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’a sinema sanatına ve Türk kültürünün sinemada işlenmesine katkıları ve toplumsal konulara duyarlılığı nedeniyle Toplumsal Katkı Ödülü veriyor.

Sınav’a Toplumsal katkı Ödülünün verilmesi, SDÜ Senatosunun 03 Şubat 2011 tarihli 334 sayılı oturumunda görüşülüp kararlaştırıldı.

4 Mart Cuma günü saat 13.30’da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde başlayacak olan törende önce , Osman Sınav’ın Sakarya Fırat dizisinden fotoğrafların yer aldığı bir sergi açılacak. Saat 14.00’da Toplumsal Katkı Ödülünün verilmesi töreni yapılacak, saat 15.30’da ise Osman Sınav’a filmlerinde müzikleriyle eşlik eden Gökhan Kırdar bir konser verecek.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ödül töreni ve konser Bilim Tv’den canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.