SDÜ'lü Baketbolcular İbicioğlunu Ziyaret Etti

Türkiye şampiyonalarında büyük başarılara imza atan Süleyman Demirel Üniversitesinin genç sporcuları, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2011 12:20
SDÜ'lü Baketbolcular İbicioğlunu Ziyaret Etti

12- 16 Kasım 2011 tarihlerinde Sakarya Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler arası Basketbol 2. Lig grup maçlarında derece yapan basketbolcuları makamında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İbicioğlu, konuşmasında, spordaki başarının devam edebilmesi açısından süreklilik ve programlı çalışmanın önemini vurguladı.

Sporun evrensel bir dil olduğunu söyleyen İbicioğlu: “Özellikle takıma dayalı sporlarda, insanlar bir yandan spor yaparken bir yandan da sosyalleşme süreçlerinde hızlandırma, teknik kazandırma ve zenginlik kazandırma boyutlarını da yerine getirmiş oluyorlar. SDÜ olarak başarınızın sürekli hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Üniversitenin markalaşması açısından da siz değerli öğrencilerimize önemli görevler düşüyor. Siz yaptığınız derecelerle üniversitemizin adını geniş coğrafi alanda duyuracaksınız” dedi.

İstikrarlı çalışmaların, istikrarlı başarıları da beraberinde getireceğini vurgulayan İbicioğlu, “Çalışmayı sistematik ve sürekli hale getirmeliyiz. Bunları yaparken derslerinizi de ihmal etmemelisiniz. Sizler hem fiziksel hem de entelektüel çalışmalarınızda diğer öğrencilere örnek olmalısınız. Bisiklet şampiyonasında başarı gösteren ve okçulukta hem dünya hemTürkiye ikinciliğini elde eden öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor