Seçilebilir Yerden En Genç Aday MHP’de

Seçilebilir Yerden En Genç Aday MHP’de

Yayınlanma:
Seçilebilir Yerden En Genç Aday MHP’de

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan Adayları kadar belediye meclis üyesi adayları da dikkat çekiyor. Seçmenin gönlünü kazanabilmek için güçlü listelerle sahada olması gereken adaylar, bu listeleri belirlerken birçok kriteri de göz önünde bulunduruyorlar.
Milliyetçi Hareket Partisi de hazırladığı liste ile deyim yerindeyse hem göz doldurdu hem de bazı ilklere imza attı.

Türkiye’de seçilebilir yerden aday gösterilen en genç Belediye Meclis Üyesi adayı Isparta’da MHP’li Yusuf Ziya Günaydın’ın listesinde yer aldı.
1998 doğumlu olan 26 yaşındaki genç iş insanı Seyyid Şefik Erol, seçilebilecek yerden gösterilen en genç aday unvanını kazanmış oldu.

Birçok listede gençlere ve kadınlara alt sıralarda ‘göstermelik’ olarak yer verilirken, MHP listesinde Seyyid Şefik Erol 5’nci sırada yer buldu. Yani Seyyid Şefik Erol 1 Nisan tarihinde Isparta Belediye Meclisi Üyesi koltuğunda yerini alması kesin.

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “Ben her zaman, her yerde yaptığım konuşmalarda ‘biz’ diyorum. İşte biz dememin altında yatan bazı sebepler var. Genç bir ekibimiz var. Belediye Meclisi listemizin yaş ortalaması neredeyse 40’larda. Hani Günaydın yaşlı algısı yaratmaya çalışıyorlar ya. İşte o algıyı yerle bir eden bir liste çıkardık biz. Gençlerimiz var, hem de listenin sonlarında değil. İşte Seyyid Şefik Erol kardeşimiz 5. Sırada yer alıyor. Bizim listemizde hem gençlik var, hem olgunluk ve tecrübe var, hem kadınlarımız var, hem toplumun hemen hemen tüm kesimlerinden insanlar var” dedi.

MHP 5’nci sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Seyyid Şefik Erol da “Ben MHP kadrolarına ve Belediye Başkanı Adayımız Yusuf Ziya Günaydın beyefendiye bu hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah gençlerin de söz sahibi olduğu, gençlerin de elini taşın altına koyduğu bir yönetim görev üstlenecek. Biz ayırmadan, ayrıştırmadan Isparta’mıza hizmet etmek için yola çıktık. Allah utandırmasın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.