Seçim Kurulu’na Yeni Müdür

Seçim Kurulu’na Yeni Müdür

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 09:29
Seçim Kurulu’na Yeni Müdür

Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda yapılan rotasyonla Emine İşler’in Antalya’ya atanması ile yerine atanan Senirkent Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay görevine başladı.

Adalet Bakanlığı tarafından Seçim Kurulları Müdürleri arasında geçtiğimiz ay yapılan rotasyon neticesinde yaklaşık 6 yıldır Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü görevini yürüten Emine İşler, Antalya Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğüne atanmıştı.

MÜDÜR DEMİRALAY
GÖREVİNE BAŞLADI
Bakanlık, Müdür İşler’den boşalan Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’ne ise Senirken Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay’ı atadı. Demiralay, geçtiğimiz günlerde Isparta’daki görevine baladı.

30 YILLIK DEVLET MEMURU
1988’den bu yana devlet memurluğu görevini sürdüren Demiralay; daha önce Ş. Karaağaç ilçesinde 5 yıl, Uluborlu ilçesinde 19 yıl ve son olarak Senirkent ilçesinde ise 6 yıldır İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü yapıyordu.

GÖNEN VE ATABEY DE
MERKEZ İLÇEYE BAĞLI
Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay, Isparta merkezinin yanı sıra Atabey ve Gönen ilçelerinin de kendilerine bağlı olduğunu bildirdi.

Aslen Senirkentli olan 55 yaşındaki Yücel Demiralay, evli ve üç çocuk babası. Ajans32ailesi olarak Demiralay’a yeni görevinde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.