Seçim Özel'in Konuğu Mustafa Ceyhan

Seçim Özel'in Konuğu Mustafa Ceyhan

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2015 22:08
Seçim Özel'in Konuğu Mustafa Ceyhan

29 Mart Pazar günü Isparta merkez ve ilçelerde yapılacak olan CHP Milletvekili ön seçimi öncesinde CHP milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan gazeteci Hakan Yaman’ın konuğu oldu.

28 Mart Cumartesi günü saat 21.00’den itibaren kanal 32 ekranlarında yayınlanacak olan ‘Hakan Yamanla Hayatın İçinden Seçim Özel’ programına eşi Ayla Ceyhan ile birlikte katılan CHP milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, hayatının bilinmeyenlerini, neden aday olduğunu, Ön seçimden birinci çıkması halinde 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimlere kadar nasıl bir seçim çalışmaları yapacağını, Milletvekili olması halinde Isparta’nın sorunlarını ve beklentilerini nasıl çözeceğini, Mutsuzlar şehri olarak adlandırdığı Isparta’daki insanların nasıl mutlu olabileceklerini, işsizliği nasıl çözeceğini anlattı.

Ceyhan Pazar günü yapılacak olan ön seçim öncesinde CHP üyelerinede mesaj vererek, doğru tercihlerin Isparta’da CHP’yi iktidara taşıyacağını ve en az 100 bin oyla birinci parti yapacaklarına olan inancını ifade etti.

Eşi Ayla Ceyhan ile kanal 32 ekranlarında Isparta halkına ve CHP üyelerine mesajlar veren Ceyhan’ın bu akşam kanal 32 ekranlarında yayınlanacak olan seçim özel programı izleyicileri ekranlara kilitleyecek ve Ceyhan’ın çok özel açıklamalarını izleyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.