Seçimi Belli Bir Mesafeden Takip Edeceğiz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 11 Mayıs'ta yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Seçimi Belli Bir Mesafeden Takip Edeceğiz

Seçimlere siyasi gölgenin düşmemesi gerektiğini belirten MHP İl Başkanı Yalçın, parti olarak seçim sürecini belirli bir mesafeden takip edeceklerini söyledi.

Isparta’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri 11 Mayıs’ta yapılacak. İşadamları Şükrü Başdeğirmen, İsmail Rüştü Çelik ve Eyüp Avcular’ın resmi olarak adaylığını açıkladığı seçimler öncesi MHP İl Başkanı İsa Yalçın’dan önemli açıklamalar geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin belediye meclis üyeleri gibi seçilmeyeceğini dile getiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Bu nedenle seçimlere siyasi gölge düşürülmemesi gerekir” dedi.

Seçim sürecini belirli bir mesafede takip ettiklerini kaydeden MHP İl Başkanı Yalçın, göreve talip olan başkan adaylarına başarılar diledi.
MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise Ticaret ve Sanayi Odası'nın şahıslarla anılmasından ziyade kurumsallaşmasını istediklerini söyledi.

Seçimleri yakından izlediklerini belirten Yalçın, "siyaset seçimlere gölge düşürmemelidir. Bu konuda en çok sözü olan parti MHP'dir. Ama biz seviyeli bir mesafeden seçimleri izliyoruz. MHP, bu seçime siyasi gölge düşsün anlayışında değildir. ITSO'da Isparta'yı tanıyan, bilen, ekonomik gelişmişliği sağlayan bir başarılı bir yönetim olsun arzusundayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum