“Seçmen kağıtlarını atmayın”

“Seçmen kağıtlarını atmayın”

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2018 09:57
“Seçmen kağıtlarını atmayın”

 

Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tuncolu, seçmenin aynı seçmen bilgi kartıyla hem 24 Haziran’da, hem de olası 8 Temmuz seçiminde sandığa gidebileceğini bildirdi.

 

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tuncolu, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

TUNCOLU; “BU AYRINTIYA DİKKAT EDİN”

Vatandaşların bu konuya dikkat etmeleri gerektiğini ifade eden Muhtar Tuncolu açıklamasında, seçimlerin ikinci tura kalması halinde seçmenlerin oylamada aynı yerde aynı sandıkta oy kullanacağına dikkati çekerek; “Bilindiği gibi Türkiye, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için erken seçime gidiyor. Seçim öncesi vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken önemli bir konu var. Bu da seçmen kâğıtlarındaki bir ayrıntı.

“AYNI SEÇMEN KAĞITLARI OLASI 8

TEMMUZ SEÇİMLERİNDE DE KULLANILACAK”

Isparta’da 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde seçmen kağıtlarının dağıtımı 18 Haziran’da sona erdi. Fakat bu seçmen kâğıtlarının altında ‘8 Temmuz 2018 Pazar günü ikinci oylanmanın yapılması halinde geçerlidir’ ibaresi var. Biz bununla ilgili seçmenlerimizi uyardık. Eğer seçim ikinci tura kalırsa 8 Temmuz’daki oylamada da seçmenler, aynı yerde aynı sandıkta aynı saatte oy kullanacak. Bunu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

“SEÇMEN KAĞITLARINI ATMAYIN”

Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tuncolu, bu nedenle seçmen vatandaşların 24 Haziran’da oylarını kullandıktan sonra seçmen kağıtlarını atmamaları tavsiyesinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.