Şehide Son Görev

İzmir Bornova'da Uzman Çavuş olarak görev yapan ve görev sırasında şehit olan Mustafa Ünlü, Memleketi Yenişarbademli Gölkanak'ta toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 16:19
Şehide Son Görev

Şehidin cenaze törenine bazı protokol üyeleri, askeri erkan ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Bornova İlçesi'ndeki 57. Topçu Tugayı atış alanında askerlere eğitim atışı yaptıran 38 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Ünlü, eğitimin ardından silah temizliği sırasında, bir erin G-3 piyade tüfeğinin namlusunda kalan mermiyi kazayla ateşlemesi sonucu vuruldu. Ünlü, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Uzman Çavuş Ünlü'nün cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Daha sonra cenazesi memleketi Isparta'ya gönderildi.



Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Ünlü dün öğle namazına müteakip Yenişarbademli ilçesine bağlı Gölkonak köyünde toprağa verildi.

Cenazede şehidin fotoğrafını taşıyan teyzesinin oğlu 11 yaşındaki Fikret Coşkun ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.