Şehide Vefa Örneği

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ve Gültekin Otopark İşletmesi dün Isparta’ya düşen şehit ateşinin ardından şehide vefa örneği gösterdi. Halk Otobüsleri seferlerine Türk Bayrakları ile çıkarken, Gültekin Otopark İşletmesi çalışanları da yakalarınd

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Şehide Vefa Örneği

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ve Gültekin Otopark İşletmesi dün şehide saygı gösterisinde bulundu. Özel Halk Otobüsleri tüm seferlerine Türk bayrakları ile çıkarken, Gültekin Otopark çalışanları da yakalarında şehit uzman çavuşun fotoğraflarını taşıdı.

Gültekin Otopark İşletmesi sahibi Gökhan Gültekin, Isparta’ya düşen ateşin yürekleri yaktığını kaydederek “Bizlerin şehitlerimize ödenemeyecek borcumuz var. Onlar bu vatan için kahramanca çarpışıp, kahramanca can verdiler. Biz de sadece bir vefa örneği göstermek istedik” dedi.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz da “Bu memleket kolay kazanılmadı. Şehitlerimize sonsuz bir minnetimiz var. Isparta’ya füşen ateş hepimizin yüreğini yaktı. Şehidimize Allah’tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.