Şehit aileleri için bir bilette siz satın alın

Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği, Isparta Şubesince, 8 Aralık Perşembe günü, ünlü sanatçı Berksan’ın katılımıyla Süleyman Demirel Kongre Merkezinde konser düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2011 11:44
Şehit aileleri için bir bilette siz satın alın

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde geçtiğimiz ay 24 askerimizin şehit edilmesinin ardından harekete geçen Antalya’yı organizatör, Özgür Erdem ve Spor Eğitmeni Oktay Ercan, Ispartalı şehit aileleri yararına konser düzenlemeye karar verdi.

Şehit ailelerine moral amaçlı gerçekleştirilecek konsere, ‘Yorgun Efe, Gözde Özceylan, Ercan Seyhan, Sanem ve Berksan’ katılacak.

Konserden elde edilecek gelirle üniversitede okuyan 3 şehit çocuğuna burs vereceklerini söyleyen Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği, Isparta Şube Başkanı Emin Pınar: “Amacımız, ailelerimizin yüzünü biraz olsun güldürebilmek. Elde edeceğimiz gelirle, üniversitede okuyan 3 öğrencimize burs vermek, diğer kalanıyla da derneğimizin ihtiyaçlarını gidermek. Isparta halkını ve esnafımızdan destek bekliyoruz. Bize bu fikri sunan organizatör, Özgür Erdem ve Dans ve Spor Eğitmeni Oktay Ercan’dır. Kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.