Şehitlerimizin İçin Helva Dağıttılar

Şehitlerimizin İçin Helva Dağıttılar

Yayınlanma:
Şehitlerimizin İçin Helva Dağıttılar

Osmanlı Ocakları Isparta Şubesi yönetimi tarafından, Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle Belediye İşhanı önünde dualar eşliğinde helva ikramında bulunuldu.

Şanlı tarihimizi tekrar gün yüzüne çıkarmak için kurulan Osmanlı Ocakları, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle Osmanlı Ocakları Isparta Şubesi yönetimi ve üyeleri tarafından Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı Önünde helva ikramı gerçekleştirildi. Etkinliğe vatandaşların yanısıra AK Parti Milletvekili aday adaylarının bazıları da katıldı. Osmanlı Ocakları Başkanı Yıldırım Aydın konuşmasında; “Şehitlerimize olan minnettarlığımızı birkez daha gösteriyoruz. Dualarımız her zaman şehitlerimiz için olacak” dedi. Başkan Aydın’ın konuşmasının ardından, şehitlerimiz için dualar ve İstiklal Marşımız okundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.