Şehrimize Yaygın Çözüm Uyguluyoruz

Havaların ısınmasıyla birlikte Isparta Belediyesi şehirde yoğun bir altyapı ve asfalt çalışmasına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2013 13:49
Şehrimize Yaygın Çözüm Uyguluyoruz

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü hafta sonu olmasına rağmen şehrin 4 ayrı noktasında çalışmalarını sürdürdü. Sermet Mahallesi 1910 Sokağın yorgun asfaltının kaldırılması ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, sokakta stabilize çalışması gerçekleştirildi.

Yine Fen İşleri Müdürlüğü’nce, bir süre önce kanalizasyon hat yenileme çalışması tamamlanan Yeni Sanayi Sitesi 3241 Sokak’ta freze ile yorgun asfalt kaldırıldı. Diğer taraftan yine Çünür Mahallesi Yenişehir’de yol açım ve reglaj çalışmaları devam ederken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce Gülevler Mahallesi 4018 Sokak’ta yağmur suyu ızgara döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve Sermet Mahallesi 1910 Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen dayanıklı asfalt öncesi stabilize çalışmalarını değerlendiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimiz bir değişim ve dönüşüm içerisinde” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı açıklamasında, Sermet Mahallesi’ndeki yağmur suyu bypass çalışmalarının kasım ayı içerisinde tamamlandığını aktararak, “Bu sokağımızda da tüm altyapı eksikliklerini giderdik. Şu anda dayanıklı asfalt öncesi sokağımızda stabilize çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Şehrimize yaygın bir çözüm uyguluyoruz.

Bu sokağımızı da stabilize çalışmalarını tamamlayarak dayanıklı asfalta kavuşturacağız. Bundan sonra tüm caddelerimizde, tüm sokaklarımızda su ve sel baskınları yaşanmayacak. Çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz.

Tatil günü olmasına rağmen bu çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla sürdürüyoruz. Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamız açıktan karımız oluyor. Bu özveriyi gösteren işçilerimizden, şeflerine, müdürlerimizden, başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.