“Sektörel Krizleri Birlikte Aşacağız”

“Gençliğimizin verdiği heyecan, coşku ve dinamizmi büyüklerimizin tecrübeleriyle harmanlayarak güzel işler yapmak için yola çıktık” diyen Bakklar ve Bayiler Odası’nın genç başkan adayı Ziya Eroğlu, Demokrat Gazetesi’ni ve Ajans32'yi ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2017 14:38
“Sektörel Krizleri Birlikte Aşacağız”

Isparta’da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odaları seçim heyecanı sardı. 7 Ocak’ta Bakkallar ve Bayiler Odası üyeleri sandık başına gidecek. 27 yıldır Başkanlık koltuğunda oturan Mehmet Ali Babbacı’nın genç rakibi Eroğlu Yumurtacılık işletmecisi Ziya Eroğlu dün Demokrat Gazetesi ve Ajans32’yi ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.

EKSİKLİKLERİ BİLİYORUZ
PROJELERİMİZ HAZIR
7 Ocak’ta Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılacak olan Genel Kurul öncesinde Demokrat Gazetesi ve Ajans32’yi ziyaret eden Ziya Eroğlu, Şuan ki yönetimin Hizmetlerde akmasa olduğunu ve bugün itibariyle bunun görülebildiğini söyleyerek, “Biz yapılamayan hizmetleri tespit ederek, projelendirdik ve bu nedenle aday olduk” dedi.

PAROLAMIZ BİRLİK BERABERLİK
Bakkallar ve Bayilerin yaşadıkları sıkıntıları “birlik” parolasıyla aşacaklarını kaydeden Eroğlu, “Görüyoruz ki bakkallar arasında birlik ve beraberlik dağılmış. Biz inşallah bu birlikteliği sağlamak için yola çıktık. Başarının yüzde 60’ı birliktelikle gelecek” şeklinde konuştu.

POS CİHAZLARINA DÜZENLEME GETİRECEĞİZ
Bakkalların pos cihazlarına ödedikleri ücret ve faizler nedeniyle adeta bankalara çalıştıklarını kaydeden Eroğlu, “Biz tüm bankalarla görüşerek pos cihazlarını tek bir banka üzerinden alacağız. Pos cihazından kaynaklanan faizleri en düşük oranda tutacağız” dedi.

TOPTANCIYLA BAKKAL ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ
Oluşacak yönetimin bakalar ve toptancılar arasında bir köprü vazifesi göreceğini de dile getiren Eroğlu, “Bakkallarımız birlik olursa toptancılarımızdan daha uygun fiyata ürün alabilir. Uygun fiyata alınan ürün uygun fiyata satılır. Biz bu birlikteliğin öncüsü olmak, bu birlikteliğe harç olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BİRLİK OLURSAK AVM KRİZİNİ AŞARIZ
Küçük esnafı büyük sıkıntılara sokan AVM kıskacına da değinen Ziya Eroğlu, “Bizim ulusal market ve AVM’ye karşı bir tavrımız yok. Ancak Global Sermaye Isparta’yı adeta talan ediyor. Bakkalla AVM’nin rekabet gücü eşit değil. İşte biz bu anlamda mücadele vereceğiz. Toptancısıyla bakkal arasıda, bankalarla bakkallarımız arasında bir köprü olacağız. 750 üyenin tamımın çıkarlarını gözeteceğiz” dedi.

VATANDAŞ BAKKALINA SAHİP ÇIKAR
Eroğlu, “Biz biliyoruz ki; vatandaşımız bakkalına sahip çıkar. Yeter ki bakkallarımız birlik beraberlik içerisinde olsun. Burada vatandaşımıza da görev düşüyor, bakkallarımıza da. Biz gençliğimizin verdiği heyecan ve coşkuyu büyüklerimizin tecrübeleriyle harmanlayarak güzel işler, güzel projeler ortaya koymak için yola çıktık” diye konuştu.

Ziyarette Demokrat Gazetesi Genel Müdürü Sami Toksöz ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli de bu demokratik yarış içerisinde Ziya Eroğlu’na başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.