Selçuk Tık'da Vazgeçdi

Selçuk Tık ile dün yapılan son görüşmeden sonra Tık'ın yönetime gelmesi bir başka bahara kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2011 15:41
Selçuk Tık'da Vazgeçdi

Ispartaspor kulüp eski başkanlarından Selçuk Tık'ın yeni bir yönetimle kulüp başkanlığına geleceği yönündeki haberler, dün yapılan son görüşmeden sonra bir başka bahara kaldı.

Ispartaspor'un son genel kurulunda son anda liste çıkartmaktan vazgeçen klüp eski Başkanlarından Selçuk Tık'ın daha sonra basında sürekli yönetimin istifa etmesi gerektiği şeklinde çıkan haberleri üzerine, önceki gün mevcut yönetimle biraraya gelen başkan adayı Selçuk Tık'ın kulübü almaktan vazgeçtiği ve bu düşüncesinin belki ileriki yıllarda sözkonusu olabileceğini dile getirdiği öğrenildi.

İyi niyetli olarak klübe sahip çıkma girişimini takdirle karşıladıklarını belirten klüp yöneticileri, takımın şuan ihtiyacı olan 200 bin liralık maddi desteği karşılayabilecek, yeni bir yönetim oluşması gerektiğini, bu nedenle yeni yönetim arayışlarının devam ettiğini dile getirildi. Günlerdir devam eden, Ispartaspordaki belirsizliğin birkaç gün. içerisinde netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.