Semih Kaya'ya Tebrik

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaraylı Semih Kaya'yı, Beşiktaş derbisinde hakemi uyarması nedeniyle kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 15:45
Semih Kaya'ya Tebrik

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaraylı genç futbolcu Semih Kaya'yı, Beşiktaşderbisindeki centilmen hareketinden dolayı tebrik etti.

TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, sarı-kırmızılı futbolcunun derbi maçta örnek teşkil eden bir hareket yaptığını belirterek, "Galatasaray - Beşiktaş derbisi esnasında Galatasaray ve milli takım oyuncusu Semih Kaya, her zaman futbolun içinde görmeyi arzuladığımız bir davranış sergilemiştir.

Semih'in 'dürüst oyun' prensibine çok güzel bir örnek teşkil edebilecek Erdemli hareketini tüm futbolseverler büyük bir memnuniyetle karşılamıştır" dedi.

"BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ"
TFF olarak Semih Kaya'yı takdir ettiklerini ifade eden Düren, "Genç oyuncunun bu jesti, bir futbolcunun karakteri ile sahada sadece hakeme destek olmakla kalmayıp, aynı zamanda tüm futbol ailesine ve özellikle tribünlere güzel bir örnek teşkil edeceğini göstermiştir. TFF olarak milli futbolcumuzu tebrik ve takdir eder, başarılarının devamını dileriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.