Sen Artık MİT Ajanısın Demişler...

SDÜ'de yaşanan kayıp 14,5 milyon TL olayında paraları hesabına geçirdiği iddiasıyla tutuklanan Y.P'nin babası konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 15:31
Sen Artık MİT Ajanısın Demişler...

SDÜ'de döner sermaye hesabından yasa dışı yollarla çeşitli hesaplara 14,5 milyon TL para aktardığı iidiasıyla tutuklanan Y.P'nin babası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Y.P'nin babası Mehmet Gerçek, "Suriye'de, Irak'ta savaşıyoruz, bize para gönder" demişler. Kızımdan göndermiş. Korkmasenin paran devlete gidiyor, demişler" dedi.

Baba Mehmet Gerçek konuşmasında; "Paraları havale gönderiyor. Banka bu paraları neden sorgulamıyor. Bankanın bu olayda hiç mi suçu yok? 2012-2014 yıllarında gelir gider tablosu incelenmiyor mu? Kızımı arayarak "Korkma paran devletten devlete gidiyor" demişler. Kimlik kartı göndermişler. Bir müddet sonra "Yak o kartı" demişler. Telefonla arayarak. Hatta daha sonra kendi hesabındaki paraları bile göndermiş kızım ve damadım. Yetmemiş kredi çekmiş onuda göndermişler. Kızım mağdurdur. Sen artık MİT elemanısın demişler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum