Sen Ne Zaman Tepki Vereceksin?

Türkiye Harp Malulu Sehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği’nin hizmet binasına asılan bir pankartta son derece anlamlı bir soru Ispartalılara yöneltildi. İşte o soru…

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2012 10:41
Sen Ne Zaman Tepki Vereceksin?

Türkiye Harp Malulu Sehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği’nin Isparta’daki hizmet binasına asılan bir pankart son günlerde tırmanan terör olaylarına karşı hem tepki hem de sitemi dile getirdi. Pankartta Ispartalılara, ‘sen ne zaman tepki vereceksin?’ sorusu yöneltiliyor.

Türkiye Harp Malulu Sehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği binasına asılan pankartta şu ifadelere yer verildi; “Son 90 günde 60 şehit! 60 Aile! 60 Anne! 60 Baba! Gözlerinden sakındıkları evlatları ve 200.000 Ispartalı, 70 milyon seyirci.

İnsanlar konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden sorumnludurlar (Uğur Mumcu) Teşekkürler Ispartalı, teşekkürler Türkiye, seyirci kaldığın için.

Şehit vermekten daha acı bir durum varsa, o da şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır.

Sen ne zaman tepki vereceksin? Evladın, kardeşin, eşin şehit olduğu zaman mı?”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.