Sengetliler İftar Sofrasında Buluştu

Sengetliler İftar Sofrasında Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2016 17:55
Sengetliler İftar Sofrasında  Buluştu

Senirkent Yükseliş Vakfı’nın geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 900 kişi katılırken, Vakıf Başkanı R.Ziya Örmeci, Çünür’e yapmayı planladıkları ve son aşamaya gelen apart-yurt projesini hayata geçirdiklerinde vakfa önemli bir gelir kaynağı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “En kısa sürede temelini atmayı arzuladığımız bu proje için sizlerden özellikle Ramazan ayı içinde bulunduğumuz şu günlerde maddi katkı ve destek bekliyoruz” dedi.

Senirkent Yükseliş Vakfı’nın geleneksel iftar yemeği önceki gün Aysan Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar yemeğine daha önceden Senirkent’te Kaymakamlık yapan Isparta Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Tortop, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av.Faik Tortop, Senirkent AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Kadir Heybeli, MHP Senirkent İl Genel Meclis Üyesi Ceylan Erdön, Isparta İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Kocabaş, Senirkent Belediye Meclis Üyesi İbrahim Topçu, MHP İlçe Başkanı Hasan Özev, Antalya Senirkentliler Derneği Başkanı Av. Koray Ersal ve Yönetim Kurulu, MHP eski il başkanı Erdoğan Cabıoğlu, Isparta-Burdur Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz, Türkocakları Şube Başkanı Dr. Levent Başyiğit, Emekliler Derneği Başkanı Kadir Ersal, Konya Ispartalılar Derneği Başkanı Ramazan Alan ve yüzlerce Senirkentli katıldı. Davetlilere Senirkent usulü çorba, banak, bamya, pirinç pilavı ve helva ikramının yapıldığı iftar yemeği öncesi Yasin okundu ve ebediyete intikal eden Senirkentliler için dualar edildi.




ÖĞRENCİ YURDU İÇİN
SİZLERDEN DESTEK
BEKLİYORUZ
İftar yemeği sonrası konuşan Senirkent Yükseliş Vafı Başkanı Eczacı R.Ziya Örmeci, yönetim olarak bu yıl 6.cısını düzenledikleri iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür ederken, “Özellikle bu iftar yemeğimize sponsor olan hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi, Örmeci, yapmayı planladıkları öğrenci yurdu konusunda hemşehrilerinden destek istedi. Örmeci şöyle konuştu: Çok değerli misafirlerimiz. Bu yıl geleneksel iftar yemeğimizde sizlerle olmaktan mutluluk duymaktayız. Amacımız bu mübarek günlerde sizleri bir araya getirip dostlukları tazelemek ve ebediyete intikal etmiş olan büyüklerimizi ve yakınlarımızı yad etmektir. Yoğun katılımınız bizleri sevindirmiştir. Bizim bir araya gelmemizi sağlayan öncelikle yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve aramızda bulunan ve her yıl tereddütsüz bizlere sponsor olarak katkı sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. İyiki vakıf şuuru ile birlikte sizlerle yol yürümekteyiz. Bizlerde yönetim olarak sizlere layık olmak için çalışmaktayız. 202. Sayımızla Yükseliş Gazetemiz sizlerin desteği ile yayın hayatına devam etmektedir. Web sayfamız www.Yukseliş.com. Aktif olarak hizmetinizdedir. Mesaj sistemimiz ile her türlü etkinlikleri sizlere uluştırmaya çabalamaktayız. Uzun zamandır sizlerle paylaştığımız yurt projemizin ara ile ilgili kalan son parselide bu aylarda Isparta Belediyesinden alarak hazırladığımız proje üzerinde hızlı bir çalışma yaparak önümüzdeki dönemde Vakfımıza akar elde etme ve vakfa yıllarca katkı sağlamasını arzu etmekteyiz. Biliyoruz ki bugün burada yanımızda olduğunuz gibi yarınlarda da yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin desteği ile burs vererek okuttuğumuz öğrenci sayımız 100’lü sayılara ulaşmıştır. Vakıf siz var oldukça var olacaktır. Yapacağımız yurt ile de gelecek nesillerde de kalıcı olmasını ve hayırlarımızın ebedi olmasını sağlıyacaktır. Hepinize katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu’da yaptığı konuşmada geçmişte Senirkent’te Kaymakamlık yapmış bir idareci olarak kendisini Sengetli hissettiğini belirterek, “Bende sizin kadar sengetli oldum. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Vakfımızın çalışmalarında başarılar dilerim” dedi, Daha sonra söz alan Antalya Senirkentliler Derneği Başkanı Av. Koray Ersal, “Yükseliş Vakfı başkan ve yönetimine nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl yeni görev aldık ve üç ay içerisinde bir kahvaltı ve bir piknik yaptık. Akkeçili Yörük Şölenine Dernek olarak sponsor olup katılım sağladık. 18 Mayıs Cumartesi günü de Senirkent Turan Okulu bahçesinde bin kişilik iftar yemeği vermeyi düşünüyoruz. Sizleri de iftarımıza davet ediyorum. İftarınızı Allah kabul etsin” dedi. Bu arada iftar yemeği sonrası Senirkentliler uzun uzun sohbet etme imkanı buldular.

Vakıf Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Eczacı Ramazan Ziya Örmeci başkanlığındaki Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ramazan Ziya Örmeci, Mehmet Fidan, Mehmet Ali Karcı, Şaban İliksiz, Erdal Ulukan, Erkan Türker ve Müjdat Umutlu.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum