Senirkentliler İftarda Buluştu

Senirkent Yükseliş Vakfı geleneksel iftar programı Isparta Süleyman Demirel Kongre Sarayında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2013 18:44
Senirkentliler İftarda Buluştu

İftar programına Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Yassıören Belediye Başkanı Hamdullah Öncü, Uluğbey Belediye Başkanı H. Hüseyin Köse, İl Genel meclisi Üyesi M. Ceylan Erdön, Siyasi partilerin il, ilçe teşkilatı yöneticileri, IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Tortop, Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Ercan TUNÇ, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av. Faik Yıldız, Senirkent Yükseliş Vakfı önceki yöneticileri, Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya’da Senirkent ile ilgili faaliyet gösteren vakıf ve Derneklerin temsilcileri ile yaklaşık bin civarında Senirkentli katıldı.
İftar programı, 18 yıl önce ilçede meydana gelen elim sel felaketinde hayatını kaybeden 74 kişi için mevlit okutuldu, hatim indirildi ve dualar yapıldı.

Programa katılan ve destek verenlere teşekkür eden Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı ecz. R. Ziya Örmeci, “Bu yıl iftar programımızın tarihini özellikle 13 Temmuz olarak belirledik. Zira 13 Temmuz 1995 yılında bundan 18 yıl önce ilçemizde meydana gelen sel felaketinde 74 hemşerimizi kaybettik. Bu acı olayda hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onları hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız.” dedi.

Vakıf olarak lisans düzeyinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi başarılı gençlere burs verdiklerini de belirten Başkan Örmeci, “Daha fazla öğrenciye burs verebilmek için sizlerin desteğinize ihtiyacımız vardır. Bu güne kadar bize maddi ve manevi destek veren ayrıca bu iftar programı için katkıda bulunan tüm hemşerilerimize vakıf yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Programa katılan Senirkentliler de, “bizim için anlamlı bir günde böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştiren vakıf yönetimine teşekkür ediyoruz.” dediler.

İftarda katılımcılara yöresel yemeklerden çorba, banak, bamya, pilav ve irmik helvası ikramı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.