Şenol, Yine Günaydın'a Yüklendi

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’un Otel Isparta’da Belediye pankartlarını eleştiren açıklamalarının ardından söz konusu pankartlar kalktı. Ancak Şenol, Günaydın’a yüklenmeye devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 22:10
Şenol, Yine Günaydın'a Yüklendi

Otel Isparta'nın dış cephesinde yer alan pankartların otel binasından kaldırıldığını ancak billboardlarda halen daha hizmetlerin anlatılmaya devam edildiğini ileri süren CHP İl Başkanı Şenol, “Yine bir köylü kurnazlığı yapmışlar. Eleştirilen pankartlar kaldırılmış ama bu sefer daha fazla billboardda yer almışlar. Tahminim Yüksek Seçim Kurulu ya da Valilikten uyarı aldılar. Çünkü diğer partilerle eşit mücadele etmiyor. Biz belediye başkanı olarak hizmetlerini anlatmasının karşısında değiliz. Zaten anlatıyor. Ondan başka çok fazla gazetelerde ve televizyonda kendisini anlatan var mı? Seçim sürecine girildiği zaman adayların hepsi yarışa eşit başlamalı. Birisi 10 metre önden diğerleri geriden başlayacak. Böyle bir şey kabul edilemez” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın’ın halkın parası ile reklam yaptığını ileri süren Şenol “ Belediye Başkanı tüm halkın paralarıyla reklamını yapıyor. Belediye gitsin önce borçlarını ödesin ve hizmetlerini yapsın. Ama söz tanıtıma geldiği zaman Belediye Başkanın diğer adaylardan hiçbir farkı yoktur. Başkanlık avantajlarını burada kullanamaz. Billboardlarda 28 Şubat’a kadar reklamlarının olmaması gerekiyor. YSK yasaklarında bu var. 28 Şubat’tan itibaren billboardlar serbest.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum