Şenol'dan Şok İddia... Bomba İhbarı Yapıldı Ve...

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’dan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Konferansı ile ilgili şok iddialar geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2014 22:32
Şenol'dan Şok İddia... Bomba İhbarı Yapıldı Ve...

İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’dan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Konferansı ile ilgili şok iddialar geldi.

Konferans öncesi AK Parti Gençlik Kolları’nın protestoları Kültür Sineması önünde gergin anların yaşanmasına neden olmuştu.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, konuyla ilgili Ajans32 muhabirine çarpıcı iddialarda bulundu. Konferanstan birkaç gün önce AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’u telefonla aradığını ve AK Parti Gençlik Kolları’nın protesto hazırlığı içerisinde olduğu yönünde duyumlar aldıklarını kendisine ilettiğini söyledi. Şenol’un iddialarına göre, Zabun, “Hayır kesinlikle öyle bir şey yok. Rahat olun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Zabun’u yalan söylemekle suçlayan Şenol, iddialarına şöyle devam etti.ajans32

“Konferanstan önce salona 30-40 kişilik bir grup girdi. AKP Gençlik Kollarına mensup olduklarını tespit ettiğimiz gençlerle ilgili polisi uyardık. Polis o grubu daha sonra dışarıya çıkardı. Polisi AKP’li gençleri sinema salonu önüne yaklaştırmamaları gerektiği konusunda uyardık. Ama başbakan geldiğinde kuş uçurtmayan polis, nedense ciddi bir tedbir alma gereği duymadı. Burada büyük bir provokasyon vardı” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, konferansın başmak üzere olduğu dakikalarda polise bir bomba ihbarı yapıldığını ve polisin özel bir ekiple salondakilere hissettirmeden bomba araması yaptığını ileri sürdü.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’a göre bomba ihbarı da konferansı engellemek için yapılan bir sahte ihbardı.ajans32

Başbakan Erdoğan’ın ortamı germeye çalıştığını ve toplumu kutuplara böldüğünü ileri süren Şenol, “Isparta bugün büyük bir provokasyon atlatmıştır. Orada kan dökülebilirdi. Artık bu toplumu germenin bir anlamı yok. Başbakan ifadelerinde daha dikkatli olmalı ve toplumu bu ayrıştırmanın içerisine sürüklemekten vazgeçmelidir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.