'Şevket Demirel'in İsmi O Binada Kalacak'

Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Aydın, taşınan kalp merkezine adını veren İşadamı Şevket Demirel isminin o binada kalmaya devam edeceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 12:54
'Şevket Demirel'in İsmi O Binada Kalacak'

Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Aydın, nükleer tıp ünitesi yanında 130 yataklı dört servis ve üçüncü basamak yoğun bakım ünitesinin bu binada hizmet vereceğini açıkladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Sağlık Bakanlığına ait Şevket Demirel Kalp Merkezi’ni taşımasının ardından, binayla ilgili planlama yapıldı. Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Aydın, Şevket Demirel isminin o binada kalmaya devam edeceğini söyledi.

1 Mayıs itibariyle binanın yeni birimlere göre planlandığını kaydeden Aydın, “Bina kısmi tadilattan geçirilecek. Boya badanası yapılacak. Nükleer tıp ünitesinin ardından 14 yataklı üçüncü basamak yoğun bakım ünitesi, 14 yataklı kardiyoloji servisi açılacak. Kalp damar, üroloji, göz ve KBB’nin yataklı servisleri burada olacak. Belki bir ünite daha ekleyebiliriz. 130 yataklı binada üç ameliyathane hizmete devam edecek. Isparta Devlet Hastanesi Şevket Demirel Ek Binası adıyla hizmet verilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.