Şevket Savlu, Şelçuk Tık'ı İstifaya Davet Etti

Pembe – Yeşillilerin içinde bulunduğu zor durumu değerlendiren İşadamı Şevket Savlu, Selçuk Tık'ı yönetimiyle birlikte istifaya davet etti. Süreci değerlendiren Savlu, "Daha fazla takımı rezil etmeyin" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 14:51
Şevket Savlu, Şelçuk Tık'ı İstifaya Davet Etti

İşadamı Şevket Savlu, Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık’ı bir kez daha istifaya davet etti. İşadamı Savlu, Selçuk Tık’ı soru yağmuruna tutarak, geçmişte yaptıklarından kamuoyunu bilgilendirmesini istedi.

İyi ya da kötü yapılanların hesabının er ya da geç sorulacağını öne süren Savlu, Başkan Tık’ın yanında bulunan ve hiçbir yetkisi olmadığı halde devlet memurlarını tehdit edenlere de göndermede bulundu. Nasıl bir güce dayanarak tehdit unsuru oluşturulduğuna anlam veremediğini belirten Savlu, kulübün sigortalarının yapılmadığını, belediye başkanının kulübe 2 milyon TL yardım yaptığını, 4 milyon TL’lik borcunun olduğunu iddia ederek, çeşitli sorular ortaya attı.

SAVLU’NUN İDDİALARI VAR:

Savlu’nun açıklamasını aynen yayınlıyoruz. Savlu,“Sayın Selçuk Tık; Ispartaspor’un başına gelen üzücü olayı hepimiz duyduk, fakat anlamakta güçlük çektiğimiz şeyler var. Ispartaspor’un 4 milyon TL borcu var, tesis borçlarının bir kısmı iddia oyunlarından tahsil edilmiş, elektrik borçları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce ödenmiş. Bütün bu borçlanmalar yapılırken, para girdisi yapılmış, fakat sigortalar dahi yatmamış.

Ve sen bu borçların 2004 yılından buyana yapıldığını ifade etmişsin. İnsana sormazlar mı? Belediye Başkanı Günaydın ‘2 milyon TL yardım yaptım’ diyor, siz de kalkıp hala 4 milyon TL borç var diyorsunuz.

Bu paralar nerede 2004 yılından bu yana kasaya giren yardımlar, gelirler nerede? Hiçbiri göze gözükmeden bunları bile bile başkanlık koltuğuna otururken, Ispartaspor’u alırken hangi gerekçeye ve hangi güce dayanarak sen bu takımı aldın insana sormazlar mı? Bütün bunları biliyordun…

22 kişilik yönetim kurdun, yönetiminden bir kişi gelip de takım sahip çıkmıyor. Sen yanına aldığın vasıfsız şahısla hareket ediyorsun. O şahısta senin yanında alacaklıları tehdit ediyor. Bu da yetmezmiş gibi gazetecileri tehdit ediyor.

Alacaklılar tehdit ediliyor, yönetim kimseden destek alamıyor. Senin bu şartlarda Ispartaspor’u sahiplenmen kamuoyunda merakla seyrediliyor. Ve şampiyon olacağını iddia ediyorsun, sahip çıkanları da tersliyor, sonrada olumsuz olaylar karsısında ‘Üvey evlat muamelesi yapılıyor’ diyorsun. Bu durumu kime anlatırsan anlat, size gülecektir emin ol. Nitekim de öyle oluyor. Yönetim yoksa para yoksa, borç boğaza kadar dayanmışsa, sende bunların altından kalkamıyorsan hala takımı bu hale sokmandaki amacı herkes merak ediyor. Bir gün çıkıyor, diğer takımlara yardım ediyorsun, diğer gün bakıyoruz takımın kaldığı tesislere icra geliyor. Takım mı kuracaksın? Yoksa alacaklılarla mı uğraşacaksın? Hiç bir adamı da beğenmiyorsun.

Bunları seyrettikçe bizler üzülüyor, yanlış yapılan şeyleri durdurmak için bizler mücadele veriyoruz. Elinde tuttuğun takıma sahip çıkamayacaksan bırak, ismiyle - tarihiyle oynayıp, bu takımı daha fazla kamuoyuna rezil etme..!

Dökme suyla değirmen dönmez, yarın futbolcular para isteyecek. Maçlar başlayınca yük 10 kat daha artacak. Sen hala tesislerle, elektrikle mücadele veriyorsun. Artık bırakma zamanın geldi, bunu sende gayet iyi biliyorsun.

2004 yılından bu yana her gelen parayı yok etmiş, bugünlerde de bu rezilliklere çanak tutulmuş ve Ispartaspor terk edilmiştir.

Artık bırak da sahiplenen yeni yönetimlere ve yöneticilere de saygı göster.

Her şeyi bir kenara bırak ve Isparta’ya saygı göster. Takımı kurtarmak için mücadeleye hazır insanların önünü tıkama..!

Ama diyorsan ki; ‘Ben gideceğim. Yoluma devam edeceğim’ diyorsan ve eğer başaramaz da bu takımı tarih yaparsan: İşte o zaman unutulmazlar listesine girersin..!

Şimdi önceki sözlerimi tekrarlıyor ve yönetimimle birlikte istifanı istiyoruz. Bu durumu da artık kamuoyunda saygıyla karşılamanı ve gerekeni yapmanı bekliyoruz.”

Levent DOĞAN – Akdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor